Magyar szakkal csak magyartanár lehet valaki?
szerintem az az állás nem jár kellő tisztelettel, a diákok sokszor le se szarják a tanárokat.
*sóhajt*
ma 08:07
szerintem nem jó a hozzáállásod sem, nem is nagyon akarsz dolgozni, ugye? nem baj, én megértem :)
de csak úgy érsz valamit, ha nagyon odateszed magad, abban amit épp csinálsz, a fizika tanárod is maga miatt buzgómócsing, szerintem tudja, hogy a gyerekek 90%-át nem érdekli, amit mond, de ha minden alkalommal monoton, vontatott hangon adná elő amit évekig (gondolom szeretettel) tanult, akkor magát alázná meg és belefásulna
az megint egy másik kérdés, hogy az állam bohócot csinált belőlük, úgyhogy jogos ha nem akarsz tanár lenni
aki szerint pedig humán szakosok ülnek a magasabb pozicíókba: szerintem ők inkább jogot vagy hasonló értelmiségi pályát választottak, nem magyar szakot és szinte biztos, hogy van pénzügyi képzettségük is!
visszatérve hozzád, kérdező, irodalom kutató(/tudós) is lehetsz még, ha nagyon oda teszed magad, de ez sok év, kevés pénz, meggazdagodni nem fogsz
@01:13
A mérnöki látásmódot nehéz leírni, annyit takar hogy egy feladathoz nem úgy áll/osztja be az embereket, mint egy hétköznapi ember tenné, józan paraszti ésszel, hanem alkalmazza azokat a módszereket, amelyeket egy mérnök alkalmazna. Ezen módszerek tudatának hiányában szenvedő bölcsészt nehezen tudok elképzelni vezetőként egy műszaki cégnél. Mert nem hiszem, hogy egy mezei magyar szakos tud bármi olyat is, amit egy mérnök. Akkor felesleges lenne mérnököket képezni. Ebbe ne is menjünk bele.
10.36 "szerintem nem jó a hozzáállásod sem, nem is nagyon akarsz dolgozni, ugye? nem baj, én megértem :) "
ezt miből szűrted le? miért ne akarnék dolgozni? olyat akarok csinálni, amit szeretnék is.
10.42 "mezei magyar szakos" attól, hogy te mérnök vagy, ne érezd magad felsőbbrendűnek, mert nem vagy az. :)
jó, akkor eldöntöttem mi leszek...
...KURV@
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!