Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Magyar szakkal csak magyartaná...

Magyar szakkal csak magyartanár lehet valaki?

Figyelt kérdés
2012. márc. 3. 23:47
1 2 3 4 5 6 7
 1/70 anonim ***** válasza:
64%
Lehet bármi más is: árufeltöltő, gyári betanított munkás, takarító stb.
2012. márc. 3. 23:56
 2/70 A kérdező kommentje:
^nem értem, hogy miért nézed le ezt a szakot.
2012. márc. 3. 23:56
 3/70 anonim ***** válasza:
83%
Pedig igaza van... most kérdezted, hogy lehet-e más azon kívül. Ezek szerint te sem tudsz másról. Hát mi sem. Állítólag újságíráshoz is jól jön... szerintem meg egy nagy kutyafülét. Újságíró bárki lehet, sőt, szerintem szívesebben alkalmaznak egy normál embert, mint egy elszállt irodalmárt. Mindig is mondtam, művészetet célzottan tanulni buta dolog. Azt csinálni kell.
2012. márc. 4. 00:09
 4/70 anonim ***** válasza:
32%
könyvtáros is lehet
2012. márc. 4. 00:16
 5/70 anonim ***** válasza:
30%
Frászt. A szüleim mindig is reál irányba toltak, ők is mérnökök, hogy az ér valamit, abból lehet megélni. Most gyak. azt látom, hogy ahol a műszaki dolgok véget érnek ott kezdődnek a humánok. Nálunk a vezetőségi réteg magyar szakos.
2012. márc. 4. 00:33
 6/70 anonim ***** válasza:
79%
Maximum másoddiplomásként. Ha műszakisként fölém rendelnének egy magyar szakost, mint vezetőt, ne adj isten projektvezetőt, hát abban a pillanatban ott hagynám azt a céget. Ilyen nincs... egy vezetőnek is kell mérnöki látásmód. Az irodákban meg az ül, aki akar. Erre megint csak azt mondom, hogy ahhoz sem kell magyar diploma. Ugyanúgy ülhet ott bárki jogász vagy közgazdász diplomával is.
2012. márc. 4. 00:41
 7/70 anonim ***** válasza:
84%
Könyvtáros, levéltáros, vagy valamilyen hivatali munka, vagy rövidebb átképzéssel talán taníthat mást is.
2012. márc. 4. 01:12
 8/70 anonim ***** válasza:
65%

00:41-es

Milyen az a mérnöki látásmód? (Nem kötekedés, komolyan kérdezem.)

2012. márc. 4. 01:13
 9/70 A kérdező kommentje:

de én már komolyan mondom, hogy nem is tudom, hogy mi legyek:D

jó, tudom, hogy a mérnöki meg az orvosi diploma az a kettő diploma, ami nagyjából a diploma kézheszkapása után biztos munkahelyet ad.

viszont én nem vagyok jó se matekból,se fizikából,se kémiából. A matematikát kifejezetten utálom, a fizikatanárunk elmondhatatlanul komolyan veszi a tantárgyát. Ilyenkor felmerül bennem az a kérdés, hogy aki nem olyan jó ezekből a tárgyakból, az mi lehet?

Jó, van a jogászképzés, de az annyira engem nem érdekel.

Viszont, én kiolvasnék 1000000000 könyvet is egy hónapba, megtanulnám szóról szóra, de nem érek vele semmit, mert utána úgyse lesz munkám....

Mi a teendő ilyenkor?:\

2012. márc. 4. 08:07
 10/70 anonim ***** válasza:
Tanár miért nem lennél?
2012. márc. 4. 09:32
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!