Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Be kene vezetni par uj tantarg...

Be kene vezetni par uj tantargyat minden kozepiskolasnak. Velemenyek?

Figyelt kérdés

En egeszsegugyi targyakat is tanulok, es csak amulok a tinik buta kerdesein. Azt sem tudjak, hogyan mukodik a testuk... Menstruacio, vedekezes, alap dolgokkal sincsenek tisztaban. Ez szerintem elkeserito, nekem ez a tudas termeszetes mar...

Minimum a gondozastant, anatomiat es kortant be kellene vezetni. 4 evre elosztva nem sok plusz ora lenne, megis rengeteget szamitana...

2014. márc. 14. 19:26
1 2 3 4 5 6 7
 51/69 anonim ***** válasza:

Az lehet,hogy TI azt tanultátok,viszont a gondozástan takarja a felnőttek ápolását is,amit csak egy ápolónak/egészségügyi dolgozónak kell tudnia! Egyébként a szülésről már 8. osztályban is tanulnak a diákok,nem értem a problémát.

47-es voltam.

2014. márc. 15. 20:07
 52/69 anonim ***** válasza:
Ööööö nem értem mi a baj, nem írtam semmi rosszat. A kislány állt a kezemre, hozzám képest még az vagy. Nem volt bennem rosszindulat. :)
2014. márc. 15. 20:12
 53/69 A kérdező kommentje:
Nem, a gondozástan nem takarja a felnőttek ápolását... Itt van mellettem a könyv, ne beszélj már baromságokat.
2014. márc. 15. 20:15
 54/69 anonim ***** válasza:
93%

Elnézést tisztelt nagy úr,hogy nem egyezik a véleményünk. Most pedig belevetem magam Mordor lávájába,ó te Szent! Nem akarok veled vitázni,nem beszélek baromságokat,ugyanis csak tudom,hogy mit tanulok... Te eüs tantárgyakat IS tanulsz,ami nem jelenti azt,hogy mindent! Nyilván nem oktatnak akkor olyan szinten.. De tudod mit,legyen igazad! Én befejeztem a vitát :)

Szép estét,aztán váltsd meg a világot,ne hozz Rózsikára szégyent!

2014. márc. 15. 20:25
 55/69 A kérdező kommentje:
Éééédes istenem, látszik, hogy csak tinik írtak ide:D IQ a béka hátsója alatt.
2014. márc. 15. 20:29
 56/69 anonim ***** válasza:
96%
A kérdező nem vitapartner, az a gond. Ahhoz megfelelő intelligenciaszint kell, de sajnos csak azt hiszi, hogy értelmes. (Megint majdnem kislányt írtam, de hát nem szabad megint megsértenem az önérzetét :) ) Anyuka valamit nagyon elrontott. Kár érte, pedig jó kérdés volt, értelmes vitát lehetett volna ebből kihozni, ha megfelelőek az alanyok hozzá. Na szép estét! :)
2014. márc. 15. 20:29
 57/69 A kérdező kommentje:

Csak tudod sajnos ilyen felekkel én hiába vitáztam volna, mert így meg úgy le vagyunk terhelve, PONT. Eddig látnak a kis okoskák:)

Bezzeg bszni tudnak fűvel-fával, arra van idejük:D

2014. márc. 15. 20:31
 58/69 anonim ***** válasza:
Ja igen,nyilván 71%-os is tini! Ne röhögtess már!
2014. márc. 15. 20:31
 59/69 A kérdező kommentje:

Virágszálam, röhögj csak, aztán bszasd magad teherbe és menj abortuszra, hátha meddő leszel!

Csókoltatlak picilány:*

2014. márc. 15. 20:32
 60/69 anonim válasza:
Igaz, én már 10 éve jártam középsuliba, de nekünk 11. osztályban heti két órában volt Egészségtanunk, ahol a fent említett témák nagy részéről tanultunk. Osztályfőnöki óra keretében voltak felvilágosító órák általános iskolától középiskola végéig. A korábbi hozzászólók említették a Háztartási ismertek oktatását. Anno általános iskolában oktatták fakultáció keretében, 7-8. osztályban heti két órában. Nem tudom, hogy most ez hogyan változott, de szerintem a mai oktatási rendszer is nagyjából lefedi ezeket a témákat, csak beépültek más tárgyakba, pl. biológia.
2014. márc. 15. 20:33
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!