Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Be kene vezetni par uj tantarg...

Be kene vezetni par uj tantargyat minden kozepiskolasnak. Velemenyek?

Figyelt kérdés

En egeszsegugyi targyakat is tanulok, es csak amulok a tinik buta kerdesein. Azt sem tudjak, hogyan mukodik a testuk... Menstruacio, vedekezes, alap dolgokkal sincsenek tisztaban. Ez szerintem elkeserito, nekem ez a tudas termeszetes mar...

Minimum a gondozastant, anatomiat es kortant be kellene vezetni. 4 evre elosztva nem sok plusz ora lenne, megis rengeteget szamitana...

2014. márc. 14. 19:26
1 2 3 4 5 6 7
 11/69 anonim válasza:
100%
Bocs,nem vagyunk robotok:) Őszinte leszek,így is mire a sok óraszámom mellett tanulok,edzésre megyek, négy órákat alszok minden nap. Ha valakit ez érdekel akkor utánanéz. Vagy mondjuk kivehetnék az ilyet,hogy "énekóra" vagy mittudomén. A lényeg az,hogyha te vígan napi 9-10 tanórát lehúznál,mennél edzésre,tanulnál,hogy tartsd a jegyeid színvonalát emellett lenne életed és KI TUDNÁD MAGAD PIHENNI, akkor gratulálok. Nem menne hidd el.
2014. márc. 14. 21:38
 12/69 anonim ***** válasza:
a 4. évre abszolút nem hiányoznának további felesleges órák, így is minden nem-érettségi tantárgyas órára bejárni kész időpazarlás, főleg hogy így is időhiányban szenvedünk.
2014. márc. 14. 22:26
 13/69 anonim ***** válasza:
A legtöbb tini azt hiszi, hogy a szűzhártya egy dolog amit szó szerint át kell szakítani (sőt a legtöbb ember nem tini hiszi így) szóval szerintem jó ötlet lenne heti maximum két óra. Nekem is 7-8-9 órám van naponta, de ez beleférne. Vagy talán a heti öt tesi helyett ebből kettőt erre lehetne fordítani.
2014. márc. 14. 22:30
 14/69 anonim ***** válasza:
0%

Nagyon kellene!

Nem plusz órákkal, de lenne ötletem, mi helyett. Bioszból pld ezer hülyeséget twnultunk, ami csak időpocsékolás volt, de szinte minden más tárgyból lehetne mit kihagyni.

A tesi helyett kertészkedés, takarítás is jó ötlet! Ilyenről kéne népszavazni!

A táplálkozás is fontos téma!

2014. márc. 14. 22:42
 15/69 anonim ***** válasza:
Igen, tesihez még jöhetne a táplálkozás. Persze nsm úgy, hogy a tanár szedint a fehérjeporokkal kell élni, elmagyarázzák pl a paleot, a koplalás veszélyeit stb és megtanítják a gyerekeket lehetőleg olcsó, de egészséges étrendet kialakítani. Persze manapság iszonyú nehéz, de biztosan lehet viszonylag olcsó egészséges étrendet kialakítani, nem kell ehhez a kész update termékeket megvenni.
2014. márc. 14. 22:59
 16/69 A kérdező kommentje:

Az senkinek nem esett le, hogy en is kozepsulis vagyok jelenleg? Raadasul vegzos. Tehat nem ertem a magyarazkodast:D

Ha neked nem fer bele 7 ora alvas, akkor valamit nagyon rosszul csinalsz.

En hazaerek 5-re, futok egy orat, tanulok 8-ig, allatozok, furdok, es alszok 11-tol.

Baratokkal meg nem talalkozol ugysem minden nap.:) En olyankor elozo nap tobbet tanulok, mondjuk 9-ig, masnal szabad a keso delutanom. Na meg letezik hetvege is.

Es ezek kozben meg teteleket dolgozok ki es kiserettsegikre keszulok.

2014. márc. 14. 23:45
 17/69 anonim ***** válasza:
100%
Húha, én nyolcosztályos gimis vagyok és én is tételeket dolgozok ki, de ha lenne minden nap 7-8-9 órám olyan szinten fáradt lennék, hogy már neki se állnék tanulni. Az, hogy neked megy nem jelenti azt, hogy a többieknek is fog. Bocsi, hogy ezt mondom, de annyi együttérzés szorult beléd, mint a tesitanáromba. Szerinte is amit ö meg tud csinálni azt nekünk is meg kell tudni csinálni. Nem is beszélve arról, hogy nekem például szükségem van társaságra, egy kis városban császkálásra, mert oké, hogy tanulni kell, de szerintem nem ez a legfőbb feladatunk, hanem, hogy ÉLJÜNK. Az iskola elég sok mindent vár el. Ha mindenből 5-ös akarnék lenni, akkor napi 5 órát kéne tanulással töltenem. Ne mondd, hogy jajj, a nyolcadik nem nehéz, mert tizedikes anyagot nyomnank belénk elég sok tantárgyból. Én nem bírnám, ha 4-ig, 5-ig kéne bennmaradni a suliban.
2014. márc. 15. 07:07
 18/69 anonim válasza:
Lehet hogy a haztartas nem nagy dolog, kedves kerdezo megis a mai fiatalok tulnyomo reszenek fogalma sincs arrol pl hogy hogyan kell mosogatni, ruhat vasalni, hajtogatni, takaritani stb ismerek nem egy olyan 20even feluli emberket aki meg egy tukortojast sem tud megsutni. Vmiert nem tanitja neki senki pl anyuka. Oriasi a kovetelmeny az oktatasban, velem is ugy volt hogy tanultam, nagyon, evek mulva megsem emlekszem a negyedere sem.
2014. márc. 15. 07:57
 19/69 anonim válasza:
Meg annyit akartam hozzafuzni, hogy abban teljesen igazatok van hogy ti mai kozepiskolasok nagyon le vagytok terhelve es en sem arra gondoltam hogy a napi 7-8 ora melle kellene meg 2-3, hanem a meglevokbol eleg lenne fele annyi es azok helyett kellene masokat bevezetni! En mar 29eves vok, visszagondolva en olyan tantargyakat is tanultam volna mondjuk heti egy oraban, hogy helyes taplalkozas, ilyesmik
2014. márc. 15. 08:07
 20/69 A kérdező kommentje:
De mint irtam is, 4 evre levezetve ezek a targyak... 2 hetente egy ora talan.
2014. márc. 15. 09:06
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!