Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Be kene vezetni par uj tantarg...

Be kene vezetni par uj tantargyat minden kozepiskolasnak. Velemenyek?

Figyelt kérdés

En egeszsegugyi targyakat is tanulok, es csak amulok a tinik buta kerdesein. Azt sem tudjak, hogyan mukodik a testuk... Menstruacio, vedekezes, alap dolgokkal sincsenek tisztaban. Ez szerintem elkeserito, nekem ez a tudas termeszetes mar...

Minimum a gondozastant, anatomiat es kortant be kellene vezetni. 4 evre elosztva nem sok plusz ora lenne, megis rengeteget szamitana...

2014. márc. 14. 19:26
1 2 3 4 5 6 7
 21/69 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj,attól,hogy valaki nem tud egy tükörtojást csinálni attól ne vezessük már be,hogy iskolába főzőcskézzünk.

Mi bioszon ezekről mind tanultunk amiket te itt felsoroltál. Akkor a bioszba kéne több ilyet beletenni az anyagba,de az,hogy plusz órákat vezessenek be erre értelmetlen.

Nagyon jó neked,hogy futsz meg állatokkal játszol. Én is hazaérek minden nap 5-re, megyek még edzeni (1,5-2 óra) 7 körül elkezdek tanulni, nekem is vannak állataim, készülök a nyelvvizsgára, jogsira stb és képzeld minden nap találkozok a barátaimmal,nem hiányozna ,hogy még 9. órában anatómiát és társait tanuljam.

Akit ez érdekel az e felé fog menni,ezt fogja tanulni,akit meg nem érdekel komolyabban a téma arra fölösleges ráerőltetni.

Most ha engem érdekel az igazságügy akkor tanulja mindenki? Legyen kötelező óra a alkotmányjog,büntetőjog meg a többi? Nem,mert az emberek többségét nem érdekli.

Úgy gondolom,hogy egy jó iskolába,egy jó tanár ezeket elmondja annyira amennyire tudnunk kell. Nekünk bioszon több külön témakör is erről szólt, a testünkről,hogy hogy működünk, védekezésekről,fertőzésekről stb. Számomra ez pont elég volt. Amit meg nem tudok annak utánanézek vagy utánakérdezek.

Gondolj már bele más szemszögébe is,mert elég önző és önfejű gondolkodásod lehet az itteni hozzáállásod alapján.

2014. márc. 15. 09:09
 22/69 anonim ***** válasza:
Biztos hogy nem....Ember,magadnál vagy?Vagy tölem vezessék be,úgy se mennék be egyikre se.Ilyen hülye ötletet utoljára hofmann rózsikától hallottam.
2014. márc. 15. 09:20
 23/69 anonim válasza:

A minimum óraszámom egy nap nyolc, van, hogy tíz órám van. És kilencedikes vagyok, jövőre akár tizenkét órám is lehet.

Mindenkinek a maga, illetve a szülő felelőssége, hogy tisztában legyen ezekkel az alapvető dolgokkal.

2014. márc. 15. 10:02
 24/69 anonim válasza:
93%
Üdvözöljük Hoffmann Rózsa utódját!
2014. márc. 15. 11:27
 25/69 anonim ***** válasza:

hetente 39 órám van, különtanárokhoz is járnom kell és még naponta minimum 3 órát tanulok itthon ( plusz a tételkidolgozás). nem lehetne ennél többet tanulni. már így is sok, nem csak a diákoknak hanem a tanároknak is. ez egy hülye ötlet. másrészt meg mindenki leszarná, mint a többi felesleges órát (pl média, rajz). úgy se lenne semmi értelme. az értelmesebbek úgy is tudnak mindent a védekezésről stb., a hülyébbiket meg nem érdekli.

18/L

2014. márc. 15. 12:02
 26/69 A kérdező kommentje:
Édes istenem, csak a hiszti és a hiszti. Nevetségesek vagytok komolyan. :)
2014. márc. 15. 12:30
 27/69 anonim ***** válasza:
95%
Jó akkor neked csak neked,bevezetném 1 évre hogy minden nap a kötelező óraszámon kívül +2 órát még maradj ott és tanuld ezeket.Utána menj el edzésre (1-2 óra),utána gyere haza,egyél és tanulj(min 4-esre mindent),élj közösségi életet ÉS legkésőbb 11 órakor feküdj le aludni.Gratulálok ehhez a szép végiggondolt kérdéshez.
2014. márc. 15. 13:07
 28/69 anonim válasza:
91%

Miért vagyunk azok? Mert nem ért veled együtt mindenki és nem helyeslünk, hogy "persze, ezeknek a tudatlan és neveletlen kamaszoknak kéne még pár óra" ?

Az a nevetséges, hogy te nem vagy képes elfogadni, hogy másnak nem egyezik veled a véleménye.

De nem baj, egyszer (talán) te is felnősz. :)

2014. márc. 15. 13:07
 29/69 A kérdező kommentje:

Drága kedves analfabéta utolsó előtti, mint írtam, és JELENLEG IS EZT CSINÁLOM ÉS KÖSZI, DE ÉLEK! :)

Az átlagom meg mindenből 4,5 felett van.

2014. márc. 15. 13:10
 30/69 anonim ***** válasza:
100%

De Te kértél véleményt! Idd meg a levét!

Egyébként én ellene vagyok, egyrészt aki hülye had dögöljön már meg, másrészt nekünk ezt lepörgették bioszon, és nem is rosszul!:)

Ezenkívül, én pl minden nap lógok haverokkal egy kicsit, meg ilyenek, heti 46 órám van, és jövőre több lesz. És még van erre fele aki jár harmadik faktra is, amit erre fele alapóra mellett tartanak. Most egyetlen egy óra is sokat számít nekem, hisz a tanulási időmből vesz el, vagy a haveroktól. (Edzést nem hagyok ki, aludni meg nem fogok kevesebbet, hogy gátoljam a fejlődésem!)

Lehet van ahol működne, szimplán mást tanulnék ezen az órán és ennyi, meg is oldottam. Felőlem lehet, csak le se fogom kaksizni...:)

Elsős gimis vagyok.

2014. márc. 15. 13:11
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!