Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Ha én nekem a matek és fizika...

Ha én nekem a matek és fizika lenne fontos továbbtanulásra akkor a többi tantárgyat figyelmen kívül hagyhatom annyira h ne bukjak meg?

Figyelt kérdés
vagy az jó ötlet szerintetek?
2014. márc. 8. 20:03
 1/2 anonim ***** válasza:

Szerintem ez nem jó ötlet. A magyar\töri\idegen nyelv szerintem ugyanolyan fontosak, mint a matek-fizika, tehát amivel tanulsz tovább. Pláne az utóbbinak nagy hasznát veszed majd. A többivel szerintem sem érdemes foglalkozni, ha nem akarsz. Viszont megvan az a buktató, hogy pl. mi van akkor, ha 12.-ben rájössz, hogy valójában te orvos akarsz lenni? Ha meg pont leszarod a kémiát\bioszt mind a 2-3 évben akkor bukta. A másik meg ha csak erre a két érettségidre támaszkodsz, és mondjuk az érettségi napján annyira lebetegedsz, hogy ezek közül az egyiket elrontod, és emiatt 20-30%-kal rosszabb lesz...? Tudom nem lehet a körülményekre fogni, de mindenkinek vannak rossz napjai.

Na mindegy, te tudod, döntsd saját belátásod szerint. Ha mindent tanulsz, akkor az sokkal biztosabb szerintem. Én is így tettem, és egyáltalán nem bántam meg. 11. év végéig vegyészmérnöknek készültem, aztán teljesen máshova megyek tanulni.

2014. márc. 8. 20:25
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! :D
2014. márc. 8. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!