Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Be kene vezetni par uj tantarg...

Be kene vezetni par uj tantargyat minden kozepiskolasnak. Velemenyek?

Figyelt kérdés

En egeszsegugyi targyakat is tanulok, es csak amulok a tinik buta kerdesein. Azt sem tudjak, hogyan mukodik a testuk... Menstruacio, vedekezes, alap dolgokkal sincsenek tisztaban. Ez szerintem elkeserito, nekem ez a tudas termeszetes mar...

Minimum a gondozastant, anatomiat es kortant be kellene vezetni. 4 evre elosztva nem sok plusz ora lenne, megis rengeteget szamitana...

2014. márc. 14. 19:26
1 2 3 4 5 6 7
 31/69 A kérdező kommentje:

ELSŐSként ennyire béna vagy, hogy az idődet sem tudod beosztani? Jézus, mi lesz veled végzősként?

Ezeket a drámákat, amit levágtok:DDDD

2014. márc. 15. 13:13
 32/69 anonim ***** válasza:
52%
Egyébként úgy írod, "nekem ez a tudas termeszetes mar" de hát felnőttek sincsenek tisztában ilyenekkel... Ez nagyobb probléma. Birkanép, ezvan.
2014. márc. 15. 13:13
 33/69 anonim ***** válasza:
Most miért szólsz be?:) Tökéletes napirendem van, csak lassan tanulok, ezért sok időt kell ráfordítsak. Nekem számít az 5,0 átlag, amíg tudom, addig az összes tárgyból kihozom a maxot.
2014. márc. 15. 13:14
 34/69 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy birkanép. Itt is a 3/4-edük birka.
2014. márc. 15. 13:15
 35/69 A kérdező kommentje:
Amúgy az égvilágon semmit sem számít az átlagod, senkit sem érdekel. Az enyém se. Továbbtanulásban sem számít, tehát 2.0-val átbukdácsolni is teljesen beleférne.
2014. márc. 15. 13:15
 36/69 anonim ***** válasza:
Tudom, nem is azért csinálom.
2014. márc. 15. 13:16
 37/69 anonim ***** válasza:
100%

te kértél véleményt, nem kell bunkózni. fogadd el hogy ez egy hülye ötlet. de persze, természetesen ha te akarsz ilyen tantárgyakat tanulni, akkor senki sem akadályoz meg benne. tanulj csak iskola után, de másra ne akard rákényszeríteni, és főként ne hisztizz hogy senkinek sem tetszik az ötleted, te kértél véleményt.

18/L

2014. márc. 15. 13:18
 38/69 anonim ***** válasza:
100%
szerintem a kédezőnek nincsenek barátai, és ezért nehezen érti meg, hogy tanuláson kívül mást is lehet csinálni :). Inkább sajnálni kéne szegényt :).
2014. márc. 15. 13:21
 39/69 anonim ***** válasza:
100%
Meg nehogy már mi legyünk a birkák, mert nem tetszik az ötleted. Azok, akiknek ez esetleg használna el sem jutnak a középiskoláig. Komolyan sem vennék a tanárok, nálunk pl etika órán töri tételeket dolgoznak ki.
2014. márc. 15. 13:22
 40/69 A kérdező kommentje:
Azt sem tudjátok, kik a birkák.. :)
2014. márc. 15. 13:26
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!