Ti mit gondoltok, Orvosi/gyógyszerészeti egyetemeken a kötelező 2 emelt és a kicsivel kevesebb jelentkező miatt mennyivel mehetnek lejjebb a ponthatárok? (Ha lejjebb mennek egyáltalán. )
Figyelt kérdés
Tudom, hogy a "gyakorikerdesek" már tele van az ehhez hasonló kérdésekkel, és majd júliusban úgyis megtudjuk, de mégis, akiket ez érint, csak vannak elképzeléseik efelől, és ők is nyugtalanok lehetnek.2013. jún. 9. 11:38
71/97 anonim válasza:
hű, látom jó sok itt a hozzászólás. Orvosisok, mindenkinek szorítok, hogy jussatok be, és érjétek el, amit szeretnétek! Én ugyan nem orvosira jelentkeztem, de veletek vagyok lélekben :D van orvos a családban, tudom, milyen nehéz. már csak kettőt kell aludni, én is rágom a körmöm :) ponthatárvárás alatt én pl. megtanultam főzni :D 2 nap van hátra az eddigi életetekből, használjátok ki :P énis próbálok így tenni!
72/97 anonim válasza:
Én eddig nem paráztam,de mostmár azért kezdek rosszul lenni...:S
73/97 anonim válasza:
Ezzel nem vagy egyedül!:D Amúgy én eddig is tiszta ideg voltam, de ez a várakozás most már elviselhetetlen..:S
74/97 anonim válasza:
Én eddig tök nyugodt voltam, mivel orvosiról teljesen lemondtam, gyógyszerészetbe meg teljesen beleéltem magam, viszont annyi - számomra - meggyőző érvet olvasni, hogy a 403 pontommal reménykedhetek, hogy őszintén szólva inkább már attól félek, hogy a lelkem mélyén tényleg remélem, orvosi esetleg összejön, de közben mégsem és félek, hogy csalódni fogok :/ nem tudom értitek e mire gondolok.
75/97 anonim válasza:
Szerintetek 394 elég lesz fizetős orvosira?
76/97 anonim válasza:
Persze,én értem,h mire gondolsz... félsz,h elbízod magad,aztán meg 1 jó nagyot csalódsz... és nem vagy egyedül..
Én attól félek,h 8 óra után fellépek a honlapra,h megnézzem a ponthatárokat,de nem merek ránézni,aztán közben felhív 1 ismerősöm,és megkérdezi,h nagyon rossz-e a kedvem,amiért lemaradtam 1 ponttal...:S
Most én remélem,h értitek,mire gondolok..:-)
77/97 anonim válasza:
Ráadásul megyek szerdán vezetni,mert csinálom a jogsit.. Remélem nem leszek közveszélyes...:D
78/97 A kérdező kommentje:
Én meg a gyógyszerészetiben voltam biztos, hogy bejutok (mert az orvosi nem jön össze), mivel abban bíztam, hogy 2 emeltet ugye nehezebb jóra teljesíteni, de annyszor olvastam itt gyk-n, hogy 20 "pluszpontos" növekedés számítható, hogy már a szegedi gyógyszerészetiben is vannak kételyeim.:S
2013. júl. 22. 20:55
79/97 anonim válasza:
Szerintem a fizetős az ami idén abszolút kiszámíthatatlan:D Állatorvosira 90-en jelölték be a fizetőset, majdnem harmada az összes jelentkezőnek. ÁOK-n nem tudom, hogy hányan jelölték be, de mindenképp esélyes!:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!