Ti mit gondoltok, Orvosi/gyógyszerészeti egyetemeken a kötelező 2 emelt és a kicsivel kevesebb jelentkező miatt mennyivel mehetnek lejjebb a ponthatárok? (Ha lejjebb mennek egyáltalán. )
Figyelt kérdés
Tudom, hogy a "gyakorikerdesek" már tele van az ehhez hasonló kérdésekkel, és majd júliusban úgyis megtudjuk, de mégis, akiket ez érint, csak vannak elképzeléseik efelől, és ők is nyugtalanok lehetnek.2013. jún. 9. 11:38
41/97 anonim válasza:
Nyugodj meg, sokkal sokkal többen vannak, ebben egészen biztos vagyok. A szóbelin elég sok orvosira jelentkezővel találkoztam. Akad olyan is aki SOTE-ra jelentkezett és nincsen 400 pontja (nem beszélve a többiekről, akik el se jöttek, vagy 15-20 pontos írásbelivel ültek be a szóbelire.)
42/97 anonim válasza:
Csak nehogy az legyen,h tavaly mindenki fel volt készülve a ponthatárok növelésére,erre csökkentették,idén pedig majdnem mindenki biztos benne,h csökkentik,elbízzuk magunkat,és majd jól megemelik a ponthatárokat...:S
43/97 A kérdező kommentje:
Ja, dehogy haragszom, csak kicsit olyan furcsa volt...:)
Ha meg tényleg találkoztál olyan diákokkal, akkor elhiszem.
Hát igen, utolsó válaszoló, ez is benne van a pakliban, nem árt azért erre is felkészülni...:/
2013. júl. 1. 21:53
44/97 anonim válasza:
Igazából teljesen mindegy, úgyse tehetünk már semmit:/ Én nem készülök rá, hogy fölvesznek, szóval nem érhet nagy meglepetés egyik esetben sem :D
45/97 A kérdező kommentje:
Igazából Én is úgy készülök, hogy gyógyszerészetire jutok be, mert nem akarom áltatni magam, hogy a végén nagyot csalódjak.
2013. júl. 1. 22:00
46/97 anonim válasza:
Én is úgy készülök,h nem vesznek fel,így nem érhet csalódás. Már el is terveztem egy csomó mindent,amit ki szeretnék próbálni évközben..:-) Sokan mondják,h milyen pesszimista vagyok,de ez sztem inkább egy pozitív hozzáállás,mert így csak pozitív meglepetésekben lehet részem. Nézőpont kérdése az egész :-)
47/97 anonim válasza:
Egyetértek utolsó, én is úgy állok hozzá, hogy "csak" gyógyszerészetre vesznek fel, orvosi nem fog összejönni, aztán maximum ér egy kellemes meglepetés. Különben is, nézegettem a tárgyakat gyógyszerészeten és nagyon tetszik! Persze orvosi sem kevésbé, de egyáltalán nem leszek csalódott, ha orvosi tényleg nem jön össze.
48/97 anonim válasza:
Aztán feltétlenül írjátok meg, hogy hogy alakult!:)
49/97 A kérdező kommentje:
Na, akkor látom, vagyunk itt többen is.:D
2013. júl. 2. 15:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!