Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ti mit gondoltok, Orvosi/gyógy...

Ti mit gondoltok, Orvosi/gyógyszerészeti egyetemeken a kötelező 2 emelt és a kicsivel kevesebb jelentkező miatt mennyivel mehetnek lejjebb a ponthatárok? (Ha lejjebb mennek egyáltalán. )

Figyelt kérdés
Tudom, hogy a "gyakorikerdesek" már tele van az ehhez hasonló kérdésekkel, és majd júliusban úgyis megtudjuk, de mégis, akiket ez érint, csak vannak elképzeléseik efelől, és ők is nyugtalanok lehetnek.

2013. jún. 9. 11:38
 51/97 A kérdező kommentje:
Szerintem csak annál rosszabb lesz, ha számoljátok a napokat. Úgy csak beleőrültök.:) Jobb, ha elfoglaljátok magatokat olyannal, ami nagyon leköt titeket, míg el nem jön július 24-e.:)
2013. júl. 7. 21:21
 52/97 anonim ***** válasza:
0%
Szerintetek 416 ponttal van esélyem bejutni orvosira (bármelyikre...) ?
2013. júl. 7. 22:06
 53/97 anonim ***** válasza:
annyi biztos,hogy több esélyed van bejutni,mint akiknek 400 körül van
2013. júl. 8. 15:08
 54/97 A kérdező kommentje:

A 416 pontoddal biztosan benn vagy, de szerintem ezt Te is jól tudod (legalábbis jól sejted)...

Utolsó, Neked 400 körüli van?

2013. júl. 8. 18:35
 55/97 anonim ***** válasza:
36%

Hogy őszinte legyek én eddig pozitívan álltam a dolgokhoz és reménykedtem, hogy bekerülhetek 416 ponttal Debrecenbe (az lenne az elsődleges cél), de a 30. válaszoló eléggé elbizonytalanított...félek, hogy emelkednek majd a ponthatárok :(:(

Bár még mindig reménykedem abban, hogy két emeltet megcsinálni nem könnyű feladat, mindig ez adja meg a reményt, hátha leviszik a ponthatárt....

2013. júl. 8. 20:06
 56/97 anonim ***** válasza:

Nem, nekem 439 van. :)

viszont több mindenkit tudok,akinek 400 körül van,arra fel mondtam

kedves 416 pontos szerintem annyira ne aggódj,de ezt könnyű mondani... mjad jól 24.én kiderülnek a ponthatárok, addig töltsd el au időd valami hasznossal:)

2013. júl. 8. 21:18
 57/97 anonim ***** válasza:
Én épp azon pislogok, hogy milyen gyorsan telik az idő, kevesebb, mint három hét, sőt majdnem csak 2 hét és kiderül :) mondjuk én nem unatkozom, nyelvet tanulok, dolgozgatom, kocsmázok is azért, szóval telik az idő. Meg kihasználom az időt és olvasok jó sokat, és olyan színvonalas sorozatokat nézek, mint a Paula és Paulina :D annyira lefoglalom magam, hogy nem is jut idő elmélkedni a ponthatárokon meg ilyeneken.
2013. júl. 8. 21:41
 58/97 anonim ***** válasza:
Szerintetek gáz, ha nyaralni leszek ponthatárok kihirdetésekor? És csak július legeslegvégén jövök haza. Úgyhogy még beiratkozni sem tudok:s
2013. júl. 8. 22:30
 59/97 A kérdező kommentje:

Én meg a Lostot nézem, hogy lekössem magam. :D

Utolsó, miért lenne már gáz? Más is lesz így ezzel.

2013. júl. 9. 12:15
 60/97 anonim ***** válasza:
416 pontos válaszoló társam (Nekem is ennyi van, és a 28.-ik nagyon hosszú válaszos forma vagyok.) A Harmincadik válaszoló hibás adatokat írt ide, az a helyes amiket én írtam. Debrecenbe jóval sokkal kevesebben jelentkeztek összességében, de még az első helyes jelentkezők száma is kevesebb még ha az nem is olyan mértékben. Ha szeretnéd alátámasztom ezt neked, és ide linkelem egy az egyben a hivatalos statisztikákat a felvi.hu-ról, de ha te magad a ponthatárok és rangsorok menüpontnál 2012-es évjárattal megnézed a DE-ÁOK-t, utána pedig a friss 2013-as jelentkezési statisztikát megnézed ugyan ide, akkor máris látod amit én, és amire építettem a válaszomat részben.... :)
2013. júl. 9. 23:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!