Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ti mit gondoltok, Orvosi/gyógy...

Ti mit gondoltok, Orvosi/gyógyszerészeti egyetemeken a kötelező 2 emelt és a kicsivel kevesebb jelentkező miatt mennyivel mehetnek lejjebb a ponthatárok? (Ha lejjebb mennek egyáltalán. )

Figyelt kérdés
Tudom, hogy a "gyakorikerdesek" már tele van az ehhez hasonló kérdésekkel, és majd júliusban úgyis megtudjuk, de mégis, akiket ez érint, csak vannak elképzeléseik efelől, és ők is nyugtalanok lehetnek.

2013. jún. 9. 11:38
 61/97 anonim ***** válasza:
0%
De jó :):) nagyon szépen köszönöm a válaszod! Pacsi kedves ponttesó :D remélem mindketten bekerülünk :):) Hová jelentkeztél?
2013. júl. 10. 10:44
 62/97 anonim ***** válasza:
Az összeset bejelöltem, mivel Budapesti vagyok ezért azzal kezdtem mert mégiscsak pénzügyi szempontból jobb lett volna itthon lakni, de hát SOTE az egyértelműen ki van lőve. Ez után Szeged a második, ott voltam még 2 éve egy ilyen orvosis érettségire felkészítő táborban, és hát felejthetetlen élmény volt. A város, a hangulat, a felsőbb évesek akik tartották a tábort, a koli amelyikben voltam, minden nagyon elnyerte a tetszésemet, meg az van a 2. legközelebb. De a tavalyi 421-es határ miatt a Szegedi esélyeim is nagyon neccesek, szóval Debrecen és Pécs közül lesz valamelyik, de mindegy mert mindenhol jól érezném magam, ha végre tanulhatom amit szeretek+építhetem felfelé az életem. Remélem jól sül el ez a történet! Az biztos, hogy 24.-én be kéne lőni magam valami erős cuccal, különben a stressz mindenféleképpen megölXD Sok sikert, ha neked sikerül akkor nekem is sikerült! Megnézted a statisztikákat? Egyébként rájöttem miért hibázott a 30-as. A 2012-es évjáratot jól nézte meg, viszont a mostani jelentkezőket karonként nézte és nem szakonként. És DE-ÁOK kar-ba beletartozik az orvosi laboratóriumi és képalkotó diagnosztikai analitikus, viszont szakonkénti felosztásban az külön van az általános orvostól. :)
2013. júl. 10. 13:21
 63/97 anonim ***** válasza:
50%

Én Debrecen, Budapest, Szeged és Pécs sorrendben jelöltem meg az orvosikat, tulajdonképpen távolság alapján anyagi okok miatt. A város nem is lényeg, én is jól érezném magam bárhol, az a fontos, hogy orvostanhallgató lehessek :):)

Megnéztem a statisztikát és meg is nyugodtam...így talán még van esélyem bekerülni Debrecenbe :) de már csak két hét és minden kiderül!

2013. júl. 10. 14:02
 64/97 A kérdező kommentje:
Szerintem egyáltalán nem necces ennyi ponttal idén Szeged sem. Ha az én véleményemre vagy kíváncsi, 5-10 pont közötti csökkenés nagyon is elképzelhető a majdnem 400-zal kevesebb jelentkező és a 2 emelt miatt. Tehát azzal nyugodtan remélhetsz, legalábbis hozzám képest...Mert nekem több, mint biztos, hogy az én pontszámommal már "csak" a GYTK jön össze...
2013. júl. 10. 14:06
 65/97 anonim ***** válasza:
0%
Ez elég szomorú, hogy a GYTK-t bejelölik a lecsúszott orvosisok, holott semmi köze ahhoz. Ezzel más elől veszitek el a helyet, hogy ti "csak" gyógyszerészetire mentek.
2013. júl. 10. 14:25
 66/97 A kérdező kommentje:
Én írtam előzőleg, hogy a gyógyszerészetinek is nagyon örülnék, de az orvosit jobban szerettem volna.
2013. júl. 10. 14:28
 67/97 A kérdező kommentje:
Tehát nem mondanám, hogy én elvenném más elől a helyet. Ami nem tetszik, azt nem jelölöm be.:)
2013. júl. 10. 14:30
 68/97 anonim ***** válasza:
100%
65-ös! Ki elől is veszem el? Logikai sorrendben jelöltem, ezért van orvosi elől, mert logikus, hogy ha oda több pont kell, akkor az kerüljön előre. Gyógyszerészet nekem ugyanúgy tetszik, senki elől nem veszem el, örülni fogok, ha ott tanulhatok. Azt meg lesz@rom, akinek ez nem tetszik ;)
2013. júl. 10. 14:41
 69/97 anonim ***** válasza:
Jaj én voltam a 30. válaszoló. Tényleg elnéztem kicsit az adatokat,sajnálom h megrémisztettelek titeket,de magamat is ... :S Örülök,h kijavítottatok,megnyugodtam 1 nagyon picit,így talán van némi esélyem Debrecenbe..vagy nem tudom...
2013. júl. 10. 15:46
 70/97 anonim ***** válasza:
25%
Nem szrod le, meet írtál!
2013. júl. 10. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!