Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » A lányom a múlt tanévben 150...

A lányom a múlt tanévben 150 órát hiányzott. Normális?

Figyelt kérdés

A kezem ügyébe akadt a 18 éves lányom tavalyi ellenőrzője. Dugig volt orvosi igazolással, betelt a két oldalas 'mulasztások igazolása' rész, és 'az iskola és a szülő értesítései, kérései' részben is 1,5 oldal tele volt orvosi igazolással.

Idén 8 tanítási napot hiányzott már.

2012. okt. 8. 18:58
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:

30: Benne van a bizonyítványban. Ezért nem értem, hogy a szülő hogyhogy most lepődik meg. A tavalyi ellenőrzőjét hogyhogy nem látta?

Más persze, ha elvált szülőről van szó, és nem az ő felügyeletére van bízva a kishölgy.

2012. okt. 13. 23:12
 32/32 anonim ***** válasza:
Oks, csak eddig az anyuka nem írta hogy ott is ez szerepelt volna. Azért a gyerek bizonyítványát megnézik. Nekem is volt olyan hogy el kellett mennem a nap felénél és a naplóban csak az utolsó órák voltak, míg az ellenőrzőmet mikor a tanár megnézte beírta az egész napi óraszámot. Mondjuk most már csak év végén derül ki szerintem hogy ott is ennyi volt e.
2012. okt. 13. 23:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!