Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » A lányom a múlt tanévben 150...

A lányom a múlt tanévben 150 órát hiányzott. Normális?

Figyelt kérdés

A kezem ügyébe akadt a 18 éves lányom tavalyi ellenőrzője. Dugig volt orvosi igazolással, betelt a két oldalas 'mulasztások igazolása' rész, és 'az iskola és a szülő értesítései, kérései' részben is 1,5 oldal tele volt orvosi igazolással.

Idén 8 tanítási napot hiányzott már.

2012. okt. 8. 18:58
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
Gyakran volt a múlt tanévben, hogy szólt, hogy nem megy be a suliba. Mivel elfogyott a három szülői igazolás, elment az orvoshoz, de nem gondoltam volna, hogy 150 óra lett belőle, és dugig van az ellenőrzője.
2012. okt. 8. 19:11
 12/32 anonim ***** válasza:
100%
Mégis mi az, hogy szólt, hogy nem megy be? Miért nem ment be? És végig otthon volt, vagy lófrált valamerre? Ne is haragudj, de eléggé felelőtlen vagy! Mondom ezt 23 évesen! A lányod az orrodnál fogva vezet! Nekem is volt, hogy nem volt kedvem bemenni, meg volt, hogy nagyon sok volt a tanulni való, de eszembe nem jutott volna, hogy megkérjem anyát, hogy ne kelljen bemennem! Gondolj bele, hogy ezzel mire neveled. Amikor már dolgozó ember lesz belőle, ott nem játszhatja el a hattyú halálát, nem adhatsz neki igazolásokat.
2012. okt. 8. 19:16
 13/32 anonim ***** válasza:
100%
Hát de az a kérdés hogy miért nem ment mert ilyenkor mikor szólt beteg volt vagy csak egyszerűen nem volt kedve menni.
2012. okt. 8. 19:17
 14/32 anonim ***** válasza:
100%

pihenjen? hagyjál már, azért kellene oda járnia hogy ne legyen ekkora gyökér ha felnő...

Az ilyennek nem hogy gyereket, de még locsolócsövet sem adnék!

Sőt, még azt is elzárva... Ti meg máskor védekezzetek

2012. okt. 8. 19:17
 15/32 anonim ***** válasza:
100%
A dugig van az ellenőrzője az elég egyértelmű. Mert a 150 óra az magában nem ad egy teli ellenőrzőre indokot. Itt szerintem 1-1 napos kimaradások lehettek, hogy dolgozat vagy nem fontos a tantárgy vagy szimplán nincs kedve az utolsó órához. Nálunk most 12.-ben (5 éves osztály) heti 33 óra van. Így nézve nem olyan sok az a 150. De az előző eszmefuttatással szerintem meg van a válasz a teli ellenőrzőre.
2012. okt. 8. 19:18
 16/32 anonim válasza:
100%
Kicsit jobban is figyelhetnél rá,csoda h eddig nem vetted észre.Az orvosnak meg gratulálok,hogy a nagy semmire adott neki igazolást.Az meg mi,hogy nem egy be?Iskolába járni nem lehetőség,hanem kötelesség.Nem is értem,miért engedtél neki.De nem vagy a határozottság mintaképe,az tuti.
2012. okt. 8. 19:25
 17/32 A kérdező kommentje:
Félreértés ne essen, a lányomnak vannak életcéljai, nem csak tengődik a nagy világban. Tavalyi tanév végén négy vizsgája volt. Mindegyiket 70-80%-osra csinálta úgy, hogy nem tanulta magát halálra, szóval nem buta. Ebben a hónapban fog előrehozott érettségit tenni. A céljaiért köveket képes megmozgatni.
2012. okt. 8. 19:28
 18/32 anonim ***** válasza:
83%

A céljaiért köveket képes megmozgatni.

ezért tartotok itt..

2012. okt. 8. 19:29
 19/32 anonim ***** válasza:
35%
Azért ne essünk már át a ló túlsó oldalára, emberek. Eddig minden évben kb 4.től kezdve mindig megvolt minimum a 180-200 hiányzásom, mégis jó tanuló voltam, sőt, ember lett belőlem. Azért az ember máshogy viszonyul a munkájához, ahol minden nap bent kell lenni, vagy kirúgnak, mint a sulihoz, ahol ha nem mész be, max unatkozol otthon, de nem maradsz le semmiről. Ijesztgetitek itt szegény anyukát, hogy milyen ember lesz a lánya. Amúgy kedves anyuka se mondta meg konkrétan, hogy ő engedett ennyi hiányzást, vagy kummantott a lánya. Mert nem mindegy, hogy anyuka asszisztált hozzá, és csak most döbbent meg, vagy nem is tudott róla.
2012. okt. 8. 19:31
 20/32 anonim ***** válasza:
100%
Nem csodálnám, ha előbb-utóbb megvonnák a családi pótlékot.
2012. okt. 8. 19:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!