Tudtok írni idézetet ami arról szól hogy nem érdekel a múltad, hanem csak az számít hogy most velem vagy?
Figyelt kérdés
A barátnőmnek kéne amivel azt fejezhetném ki, hogy nem érdekel a múltja, hogy ki(k) voltak eddigi életében a kapcsolatait illetően, csak az számít hogy most engem szeret.2012. jan. 28. 18:55
1/5 anonim válasza:
A google-on biztos vannak valami szép idézetek
3/5 anonim válasza:
" Az ember emlékezhet a múlt fájdalmára,de élhet a jelen örömében is! És nekem csak az számít most,hogy velem vagy,szeretsz!Legyen ez így mindörökre,hogy ami most boldog jelen,az boldog múlt is lehessen.! "
4/5 anonim válasza:
Ülj ide mellém s nézzük együtt
az utat, mely hozzád vezetett.
Ne törődj most a kitérővel,
én is úgy jöttem, ahogy lehetett.
Hol van már, aki kérdezett,
és hol van már az a felelet,
leolvasztotta a Nap
a hátamra fagyott teleket.
Zötyögtette a szívem, de most szeretem
az utat, mely hozzád vezetett
(Csukás István: Ülj ide mellém)
5/5 anonim válasza:
"Minden alkalommal, amikor szerelmesek leszünk, először szeretünk valakit igazán." Wilde
"A férfi mindig a nő első szerelme szeretne lenni. Ez az ostoba hiúsága." Wilde
És ezek szerint te nem vagy ostoba :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!