Csak engem nem érdekel a mikulás már?
Figyelt kérdés
14L vagyok, nekem már tavaly és idén sem hozott semmit sem a mikulás, de ahogy látom mindenki ki van akadva ha nem kap ajándékot stb... Vagy csak én vagyok ebbe bele nevelve, hogy már nem kapok ajándékot? Én egy percig sem szomorkodtam ezen... Nem érdekel egyátalán.. De mindenkinek viszont tök természetes, még 16-17 éves fejjel is besértődnek ha nem kapnak... Én vagyok fura? 14L2011. dec. 6. 20:52
1/36 anonim válasza:
igen
teljes családod van? mert ha nem, lehet, hogy amiatt.
2/36 tekike99 válasza:
Nem, te vagy jó fej :) Aki már nem hisz a mikulásban, annak minek is ajándék? Max egy miki a cipőben kedvességből, aztán kész. Ez a kisgyerekek ünnepe szerintem.
3/36 anonim válasza:
Én is csak egy Santa Claust kaptam a csizmámba és én 15/L
4/36 A kérdező kommentje:
Teljes családom van :) Nem vagyunk szegények, apu most is kapott a munkahelyére mivel mikulás van, ajándékot 8 ezer forintos kaja utalványt, amiből mindenféle kaját lehet venni, szóval nem azért nem vesznek már szüleim mert nincs rá pénzünk, hanem mert már nem érdekelnek ezek a dolgok :) Nem esik rosszul, de mindenhol látom hogy még egész nagy korban is van mikulás, így kicsit furának tartom magam, mert vagy már 2 éve eszembe se jut az e-fajta hülyeség, mint a Mikulás,Húsvét,Névnap (ezekre nem szoktam kapni, minden más ünnepre igen)
2011. dec. 6. 21:00
5/36 anonim válasza:
Aki meg nem hisz Jézusban, az ne kapjon karácsonyi ajándékot? Vagy hogy is van ez?
6/36 anonim válasza:
22 éves vagyok, és kaptam a mikitől édességet :) Nem sértődtem volna meg, ha nem kapok, de nagyon kedves gesztus volt :)
7/36 anonim válasza:
a "mikulás" létezett, akire ma megemlékezünk, abban nem hinni kéne, de mindegy. ez egy kedves ünnep, a szülők szeretetet sugároznak ezzel a kis gesztussal. bár gondolom ez nálatok nem így volt, akkor megértem. :S én mindenesetre örültem ma :)
8/36 tekike99 válasza:
21.00 nem egészen... karácsony = szeretet ünnepe, tehát jogos, hogy adunk ajándékot annak, akit szeretünk. + a gyerekek örülhetnek annak, hogy ezt a Jézuska hozta nekik.
9/36 A kérdező kommentje:
Karácsonyra kapok :)) De annyira nem vesszük komolyan az ilyen kis ünnepeket :)) Mondjuk ha azt vesszük kaptam valamit, de úgy az nem ilyen édesség, de anyutól kaptam egy Ifjusági Magazint (IM) (amúgy is szokott járni, de ma jött meg, így meglepetés volt az is) meg sajtos Chipset :D :P :))
2011. dec. 6. 21:07
10/36 anonim válasza:
Tekike!
Frászkarikát a szeretet ünnepe! Ezt azok találták ki, akik nem hisznek Jézusban, de azért akarnak halászlevet enni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!