Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak engem nem érdekel a...

Csak engem nem érdekel a mikulás már?

Figyelt kérdés
14L vagyok, nekem már tavaly és idén sem hozott semmit sem a mikulás, de ahogy látom mindenki ki van akadva ha nem kap ajándékot stb... Vagy csak én vagyok ebbe bele nevelve, hogy már nem kapok ajándékot? Én egy percig sem szomorkodtam ezen... Nem érdekel egyátalán.. De mindenkinek viszont tök természetes, még 16-17 éves fejjel is besértődnek ha nem kapnak... Én vagyok fura? 14L
2011. dec. 6. 20:52
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
81%

Uhh lelkiszegény...

Én 19 éves vagyok, a párom 22. Anyukámtól mindketten kaptunk egy-egy csokimikulást. Párom indítványozására most mindkettő ott álldogál a kolesz ablakban, hogy mindenki lássa őket.

Tavaly egy másik kollégiumban laktam, oda személyesen látogatott el a Mikulás, szobáról-szobára. Megnézte, mennyire tiszta a cipőnk, énekelni kellett neki és kaptunk ajándékot. Mindezt egyetemi kollégiumban.... Örülök, hogy a te fajtádból van a kevesebb. 14 évesen bőven gyerek vagy még.. de gondolom nagylánynak akarsz ezzel látszani, hogy téged aztán nem érdekel se a Mikulás, se a Nyuszi... (Nyuszira is kapunk ajándékot anyutól...)

2011. dec. 6. 23:37
 22/36 anonim ***** válasza:
77%

én felpontoztalak! :)

egyébként én is le lettem pontozva, pedig hasznos választ írtam :D ez a pontozás hülyeség! :S

2011. dec. 6. 23:38
 23/36 anonim ***** válasza:
70%
Hát úgy néz ki ezzel egyedül vagy kérdez. Én 25 évesen még mindig szoktam kapni, és én is mindig veszek valami finom csokit a szüleimnek, öcsémnek és a barátomnak.
2011. dec. 7. 09:41
 24/36 anonim ***** válasza:
Mióta kamionos lettem,azóta minden hülye ünnepen úton vagyok,így még a karácsonyt is valahol valamelyik pihenőben töltőm,szóval én már szarok minden ünnepre. Legalább nem vagyok egyedül.
2011. dec. 7. 09:54
 25/36 A kérdező kommentje:
Kamionos: Tényleg nem vagy egyedül :) Nem akarok nagylánynak látszani, azt hogy nem kapok, nem én szabom meg.. Az meg hogyha hisztiznék mire lenne jó? Megkapom ami fontos, kell vagy szeretnék, de nem mikulásozunk már :) Ezt így fogadtam el, ha ettől nagyobb lány leszek akkor is így van, ha meg kisebb/hülyébb/butább azt is elfogadom, de nem hiszen hogy itt kezdődik a lelkibetegség szerintem ez óriási tévedés volt :) Nem vagyok lelki beteg, sőt semmilyen beteg nem vagyok, csupán mert nem mikulásozunk :)) Van akinél karácsony sincs :))
2011. dec. 7. 13:36
 26/36 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy kedves ünnep, mi is meglepjük egymást a családban mikuláscsomaggal meghasonlókkal.

Tinédzserkoromban én is sok dologról gondoltam gyerekes és nem fér az "imidzsbe" olyan dolgokkal foglalkozni(mondjuk a mikulásozást sose tartottam "rangon alulinak" :D), de ma már 27 évesen nem érdekel h vmit egyesek gyerekes dolognak tartanak -e.

2011. dec. 7. 15:17
 27/36 anonim ***** válasza:

óó látom le lettem pontozva, mert hozzánk jön a mikulás.

amúgy meg, kedves kérdező, olvasás egyes. lelkiszegényt írtam és nem lelkibeteget.

2011. dec. 7. 17:03
 28/36 A kérdező kommentje:
Nem pontoztam le senkit :) Viszont a lepontozás, az valamilyen szinten a velem egyet értés is talán :)) Na de ezt nem azért írom mert gyerekes, őszíntén szólva nem mondom hogy nem esett volna jól nekem is az ajándék mint más osztálytársamnak, de nem hisztizek már ezért :)) Bocsánat félre olvastam,vagy mire írtam a kommentet, elfelejtettem mit írtál..:) Lelkiszegény sem vagyok, kiskoromba belém lett nevelve, hogy amit nem kaphatok meg azért nem vágom magad a földhöz :)).. Így ezt is megértem :))
2011. dec. 7. 18:24
 29/36 anonim ***** válasza:

Nem a hisztizésről van szó.

Hanem, hogy ennyire kisgyerekként nem érdekelnek olyan dolgok, amiknek igenis foglalkoztatniuk kellene.

2011. dec. 7. 23:52
 30/36 anonim ***** válasza:
100%
szerintem meg a lepontozás annak a jele, h akihez nem jön a Mikulás nem tudja elfogadni h máshoz jön így lepontozza, h úgy tűnjön gáz ha valakihez jön. Én nem pontozom le azokat akikhez nem jön, sőt nem is zavar ha téged nem érdekel a Mikulás, elfogadom a véleményedet, mint ahogy azokét is akiket szintén nem érdekel. De akik meg az egyébként hasznos jellegű válaszokat( "hozzánk jön és szeretem" tartalmú válaszokról beszélek) lepontozza, annak vmi baja van. nem az a kérdés h egyetértesz e hanem h hasznos volt-e a válasz. Örülök ha jól érzed magad Mikulás nélkül, feltételezem jó is így neked, mivel minden mondat végére odaraksz egy tripla smilet.
2011. dec. 8. 11:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!