Csak engem nem érdekel a mikulás már?
Uhh lelkiszegény...
Én 19 éves vagyok, a párom 22. Anyukámtól mindketten kaptunk egy-egy csokimikulást. Párom indítványozására most mindkettő ott álldogál a kolesz ablakban, hogy mindenki lássa őket.
Tavaly egy másik kollégiumban laktam, oda személyesen látogatott el a Mikulás, szobáról-szobára. Megnézte, mennyire tiszta a cipőnk, énekelni kellett neki és kaptunk ajándékot. Mindezt egyetemi kollégiumban.... Örülök, hogy a te fajtádból van a kevesebb. 14 évesen bőven gyerek vagy még.. de gondolom nagylánynak akarsz ezzel látszani, hogy téged aztán nem érdekel se a Mikulás, se a Nyuszi... (Nyuszira is kapunk ajándékot anyutól...)
2011. dec. 6. 23:37
én felpontoztalak! :)
egyébként én is le lettem pontozva, pedig hasznos választ írtam :D ez a pontozás hülyeség! :S
2011. dec. 6. 23:38
Hát úgy néz ki ezzel egyedül vagy kérdez. Én 25 évesen még mindig szoktam kapni, és én is mindig veszek valami finom csokit a szüleimnek, öcsémnek és a barátomnak.
2011. dec. 7. 09:41
Mióta kamionos lettem,azóta minden hülye ünnepen úton vagyok,így még a karácsonyt is valahol valamelyik pihenőben töltőm,szóval én már szarok minden ünnepre. Legalább nem vagyok egyedül.
2011. dec. 7. 09:54
25/36 A kérdező kommentje:
Kamionos: Tényleg nem vagy egyedül :) Nem akarok nagylánynak látszani, azt hogy nem kapok, nem én szabom meg.. Az meg hogyha hisztiznék mire lenne jó? Megkapom ami fontos, kell vagy szeretnék, de nem mikulásozunk már :) Ezt így fogadtam el, ha ettől nagyobb lány leszek akkor is így van, ha meg kisebb/hülyébb/butább azt is elfogadom, de nem hiszen hogy itt kezdődik a lelkibetegség szerintem ez óriási tévedés volt :) Nem vagyok lelki beteg, sőt semmilyen beteg nem vagyok, csupán mert nem mikulásozunk :)) Van akinél karácsony sincs :))
Ez egy kedves ünnep, mi is meglepjük egymást a családban mikuláscsomaggal meghasonlókkal.
Tinédzserkoromban én is sok dologról gondoltam gyerekes és nem fér az "imidzsbe" olyan dolgokkal foglalkozni(mondjuk a mikulásozást sose tartottam "rangon alulinak" :D), de ma már 27 évesen nem érdekel h vmit egyesek gyerekes dolognak tartanak -e.
2011. dec. 7. 15:17
óó látom le lettem pontozva, mert hozzánk jön a mikulás.
amúgy meg, kedves kérdező, olvasás egyes. lelkiszegényt írtam és nem lelkibeteget.
2011. dec. 7. 17:03
28/36 A kérdező kommentje:
Nem pontoztam le senkit :) Viszont a lepontozás, az valamilyen szinten a velem egyet értés is talán :)) Na de ezt nem azért írom mert gyerekes, őszíntén szólva nem mondom hogy nem esett volna jól nekem is az ajándék mint más osztálytársamnak, de nem hisztizek már ezért :)) Bocsánat félre olvastam,vagy mire írtam a kommentet, elfelejtettem mit írtál..:) Lelkiszegény sem vagyok, kiskoromba belém lett nevelve, hogy amit nem kaphatok meg azért nem vágom magad a földhöz :)).. Így ezt is megértem :))
Nem a hisztizésről van szó.
Hanem, hogy ennyire kisgyerekként nem érdekelnek olyan dolgok, amiknek igenis foglalkoztatniuk kellene.
2011. dec. 7. 23:52
szerintem meg a lepontozás annak a jele, h akihez nem jön a Mikulás nem tudja elfogadni h máshoz jön így lepontozza, h úgy tűnjön gáz ha valakihez jön. Én nem pontozom le azokat akikhez nem jön, sőt nem is zavar ha téged nem érdekel a Mikulás, elfogadom a véleményedet, mint ahogy azokét is akiket szintén nem érdekel. De akik meg az egyébként hasznos jellegű válaszokat( "hozzánk jön és szeretem" tartalmú válaszokról beszélek) lepontozza, annak vmi baja van. nem az a kérdés h egyetértesz e hanem h hasznos volt-e a válasz. Örülök ha jól érzed magad Mikulás nélkül, feltételezem jó is így neked, mivel minden mondat végére odaraksz egy tripla smilet.
2011. dec. 8. 11:21
Kapcsolódó kérdések: