Csak engem nem érdekel a mikulás már?
Figyelt kérdés
14L vagyok, nekem már tavaly és idén sem hozott semmit sem a mikulás, de ahogy látom mindenki ki van akadva ha nem kap ajándékot stb... Vagy csak én vagyok ebbe bele nevelve, hogy már nem kapok ajándékot? Én egy percig sem szomorkodtam ezen... Nem érdekel egyátalán.. De mindenkinek viszont tök természetes, még 16-17 éves fejjel is besértődnek ha nem kapnak... Én vagyok fura? 14L2011. dec. 6. 20:52
11/36 anonim válasza:
hát szomorú ilyeneket olvasni :S
12/36 anonim válasza:
A karácsony nem a szeretet ünnepe, hanem Jézus születésének..
Én mindig kapok, mert ennek hagyománya van h hozz néhány apróságot, mogyorót, mandarint meg egy kis csokit. Már nem lakom otthon, és amikor külföldön dolgoztam akkor is hozott és csak karácsonykor amikor hazajöttem láttam(akkor nem volt mandarin :) ). És Húsvétkor is mindig el van rejtve a kertbe pár édesség és a 24 éves tesómmal együtt keressük. Ez hagyomány és örülök h nem rohanunk el egymás mellett
13/36 anonim válasza:
Ahány ház, annyi szokás.
Én lassan 23 vagyok, de még most is kapok.
14/36 A kérdező kommentje:
Akkor én élek furcsa családi körben :)) Na nem baj, rosszul nem esik, azt hiszem így szoktam meg.. Aki azt írja szomorú, Ő nem tudhatja, hogy-hogyan reagálom le a szitut, számomra nem szomorú mert így szoktam meg :) Valakinek lehet az:))
2011. dec. 6. 21:45
15/36 anonim válasza:
megmondanád a vallásod?
hülyeség a húsvét, ez azért durva!!! :S
16/36 A kérdező kommentje:
Református vagyok :)
2011. dec. 6. 22:08
17/36 A kérdező kommentje:
De igazából ez nem volt mindig így, emlékszem még ezelőtt két évvel, kaptam elég sok minden így mikulásra is, tavalyelőtt volt abba Tibi csoki, mikulás, rágó,boci csoki,cukor mindenféle édesség, aztán tavaly már nem kaptam, de valahogy már nem is érdekelt, idén meg már azt sem veszem figyelembe hogy Mikulás van :)) Nem volt ez mindig így, csak talán ahogy mennek az évek, már nem számítanak ezek a dolgok :)) Karácsony/Születésnap teljesen más, azért ott az ember mégis csak lehet akár mennyi idős, kap ajándékot :)) De ilyen mikulás dolgokkal már nem foglalkoznak szüleim :)) Osztály ajándékozás volt tegnap :)) Szóval osztálytársamtól kaptam, itthon nem kaptam :))
2011. dec. 6. 22:12
18/36 anonim válasza:
reformátusok vagytok és nem ünneplitek a húsvétot, oké.
az egész családod fura, nem csak te! :D
de örülök, hogy nincs ezzel bajod, végülis mindenki más :)
19/36 anonim válasza:
Szerintem 14 évesen nagykislánynak akarsz tűnni hogy téged már nem érdekelnek ilyen gyerekes dolgok :) én 23 vagyok és tegnap este lelkesen sikáltam a csizmámat:D képzeld, nálunk még a szüleim is becsempécsnek egymás cipőjébe egy-egy mikit.
20/36 anonim válasza:
miért lettem lepontozva? mert ünnepeljük a mikulást?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!