Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak engem nem érdekel a...

Csak engem nem érdekel a mikulás már?

Figyelt kérdés
14L vagyok, nekem már tavaly és idén sem hozott semmit sem a mikulás, de ahogy látom mindenki ki van akadva ha nem kap ajándékot stb... Vagy csak én vagyok ebbe bele nevelve, hogy már nem kapok ajándékot? Én egy percig sem szomorkodtam ezen... Nem érdekel egyátalán.. De mindenkinek viszont tök természetes, még 16-17 éves fejjel is besértődnek ha nem kapnak... Én vagyok fura? 14L
2011. dec. 6. 20:52
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:

Nem, nem vagy egyedül! :)

Én is 14/L vagyok, hozzánk se jár már a Mikulás. Nem azért, mert én kértem volna, hogy ne, vagy gyerekes dolognak tartom. Szerintem aranyos dolog ilyenkor is megajándékozni egymást, csak anyuék mondják azt, hogy minek nekem Mikulásra (+ Húsvétra, és névnapra) ajándék, ha úgyis annyit mindent kapok, számomra nem lenne semmi különleges benne. Végülis igaza van szerintem. Őrültennagydologot illetlenség lenne szerintem Mikulásra kérni, kis dolgokat meg úgyis mindig kapok, az édességekről meg annyit, hogy több halomban állnak itthon, kb kirakodóvásárt nyithatnék. Azért apu hozott nekem egy csokimikulást, de nem csizmába, csak úgy. :) Előtte való nap meg vettek nekem sálat, sapkát, kesztyűt, karkötőt. --> szerintem ezeket is lehet valamennyire ajándéknak tekinteni.

14/L

2011. dec. 8. 13:44
 32/36 A kérdező kommentje:

Mindenkinek nagyon köszönöm :) Főleg, hogy mindenki szépen válaszolt, nem pontoztam le senkit, mert engem nem érdekelnek ezek a pontok.. Felesleges az egész oldalon szerintem :S :)

Utolsó: Én is teljesen így vagyok vele ahogy te, örülök nagyon, hogy nem vagyok egyedül :) Megkapok én is mindent, amire szükség van, meg amit szeretnék..

2011. dec. 8. 13:56
 33/36 anonim ***** válasza:

Ja aha.. Szóval a szüleitek pénzt sz*rnak, ezért minden héten karácsony van nálatok. Több tonnányi édességet kaptok, csak úgy, heccből. Meg ruhát meg számítógépes cuccokat, könyvet nem hiszem, mert olvasni sem menő ma már, a szerencsétlen Mikulással együtt ez sem trendi a mai 14 évesek körében... Ja, hát így engem sem érdekelne a Mikulás, mert csak annyit látok belőle, hogy ezen a héten nem két kiló csokit kaptam, hanem két és felet vagy csak másfelet. Így már minden érthető.

Felesleges is nektek, elkényeztetetteknek bármit is magyarázni az ünnepi kedves gesztusokról.

2011. dec. 8. 14:41
 34/36 A kérdező kommentje:
Az ilyen gyökerekkel mint te utolsó nem foglalkozom :) ;) Nem az, hogy minden meg van... De amire futja, és szeretnék (természetesen tudom mi az ami belefér) azt megkapom :)
2011. dec. 8. 14:50
 35/36 anonim ***** válasza:
54%
Szóval, amit szeretnél, azt megkapod. Szóval megvan mindened , ami kell. Szóval elkényeztetett vagy. Felesleges is neked mikulás.
2011. dec. 8. 14:57
 36/36 anonim ***** válasza:
55%
gratulálok kérdező, hogy kiégtél 14 éves korodra!
2011. dec. 23. 22:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!