Szülők, titeket érdekel a félévi bizonyítvány?
Lehet, csak az én családomba van ez így, de kb nem is érdekli a szüleimet a félévi bizi. Elvégre ez semmit sem jelent, ennyi erővel lehetne novemberi bizonyítvány, ahol ugyanígy beírják a jegyeket.. Na mind1.
1 tárgyból bukásra állok, az osztályfőnök folyton stresszel vele, hogy miért nem javítom már ki stbstb, meg hogy milyen szüleim vannak már..
Nektek mi a véleményetek erről? Természetesen nem örülnek ennek az egy egyesnek, de tudják, hogy tanulok rá, de ez a téma, amit eddig vettünk, nagyon messze áll tőlem.. Januártól elkezdünk egy olyan témát, ami tényleg érdekel...
16/L
Majd akkor egyetemen hozzászokok.
De most nem dől össze a világ egy egyestől. Főleg, hogy ez nem érettségi tárgy, és vannak ennél sokkal fontosabbak, amire tanulnom kell..
Milyen 2 jegyet? Nálunk nem nézik a félévi jegyet.
Az első félévi jegyeket nézik, és a második félévit. De ezt csak 1-2 tanár, a többit mind csak a 2. félév érdekli.
Imádom, ha kiforgatják a szavaimat. 1 szóval sem utaltam arra, hogy nem kell évet ismételnem...
Különben tavaly félévkor 2-esre álltam ebből a tárgyból, évvégén 5-ös voltam...
Nálunk nem is lehetett két jegyet javítani. Semmiképpen.
Egyébként nálunk szüleimet nem nagyon érdekelte anno a félévi bizonyítvány. Megnézték,aztán kész.
Viszont elég nagy szegénységi bizonyítvány neked,hogy bukásra állsz valamiből. függetlenül attól,hogy érdekel-e vagy sem. Azért a középiskolai tananyag nem olyan nehéz,hogy minimális tanulással egy kettest ne lehetne összehozni valamiből...
Érdekes,egyre több ilyen kérdést olvasok mostanában,hogy bukás van,dehát mit tegyen,ha nem érdekli a tárgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!