Szülők, titeket érdekel a félévi bizonyítvány?
Lehet, csak az én családomba van ez így, de kb nem is érdekli a szüleimet a félévi bizi. Elvégre ez semmit sem jelent, ennyi erővel lehetne novemberi bizonyítvány, ahol ugyanígy beírják a jegyeket.. Na mind1.
1 tárgyból bukásra állok, az osztályfőnök folyton stresszel vele, hogy miért nem javítom már ki stbstb, meg hogy milyen szüleim vannak már..
Nektek mi a véleményetek erről? Természetesen nem örülnek ennek az egy egyesnek, de tudják, hogy tanulok rá, de ez a téma, amit eddig vettünk, nagyon messze áll tőlem.. Januártól elkezdünk egy olyan témát, ami tényleg érdekel...
16/L
Hát nálunk már általánosban sem lehetett két jegyet javítani. Egyet is alig.
Hetedik félévkor négyes voltam matematikából, aztán szereztem 4 db ötöst, és úgy is külön szorgalmikat kellett megcsinálnom hogy megadja végre az ötöst.:( De tényleg megadta. De sokan voltak, és felháborodott, amikor valaki két jeggyel jobbat akart kapni évvégén. Hm.
Gimnáziumban egyértelműen nem lehet két jegyet javítani. Legalább is nálunk. De szerecsére összehoztam erre a félévre a kitűnőt, szóval nem nagyon kell majd aggódnom a második félévben:D
Szóval lehetnek szigorúak nálatok a tanárok.
Hogy válaszoljak a kérdésre..hát kilencedikben félévkor négyes voltam földrajzból, nagyon haragudtak. Szégyelltem magam rendesen. Meg ugye a hetedik matematika.
Amikor kisebb voltam nagyon utáltam a szüleimet amiért ilyen keményen bánnak velem, de ha belegondolok...nagyon hálás vagyok nekik. Tényleg. Szóval jobban jársz te is, ha a szüleidet érdeklik a jegyeid:]
Nem olvastam végig a hozzászólásokat.
Nálunk is sz/r volt a biológia... 2 évig tanultam, első évben a tanár kicsit érdekesen tartott órát. Minimum 5 perc késéssel érkezett. Maradék idő: 40 perc. Kihívott felelni a táblához 5-6 embert, ezzel elment félóra. A maradék 10 percben leadta az anyagot. Következő órán ugyanez. Felelni még úgy ahogy lehetett nála, de a félévi és az évvégi témazáróink is egyesek lettek. Mármint 22 emberből 15nek....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!