Szülők, titeket érdekel a félévi bizonyítvány?
Lehet, csak az én családomba van ez így, de kb nem is érdekli a szüleimet a félévi bizi. Elvégre ez semmit sem jelent, ennyi erővel lehetne novemberi bizonyítvány, ahol ugyanígy beírják a jegyeket.. Na mind1.
1 tárgyból bukásra állok, az osztályfőnök folyton stresszel vele, hogy miért nem javítom már ki stbstb, meg hogy milyen szüleim vannak már..
Nektek mi a véleményetek erről? Természetesen nem örülnek ennek az egy egyesnek, de tudják, hogy tanulok rá, de ez a téma, amit eddig vettünk, nagyon messze áll tőlem.. Januártól elkezdünk egy olyan témát, ami tényleg érdekel...
16/L
Már miért lennék buta? Mert mindenből megvan a 4-es átlagom, csak ebből nem? Annyira könnyű ítélkezni úgy, hogy nem is ismersz..
Ennyi erővel, te meg baromira csőlátású vagy, és primitív.
Ennyit már nem tudok újra megtanulni.
Főleg, hogy félévkor vizsgázok 4 tantárgyból, és van olyan, amit még meg se tanítottak, tehát saját magamtól fogom megtanulni..
Mond már el nekem, hol írtam, hogy nem az én érdekeimet szolgálja?? Azért, mert a kérdésben "Szülők" szerepel? Azért, mert az osztályfőnököm folyton ezzel jön.
ÉN tudom, hogy ki fogom javítani második félévbe, ENGEM nem érdekel.
Olvas el ezek után a kérdésemet, legyél szíves. És ne engem nevezz butának azért, mert képtelen vagy értelmezni valamit.
Azért az egy vicc,hogy ügyvéd akarsz lenni és néhány nyamvadt növényről nem tudod megjegyezni 2 óra tanulással,hogy egylaki vagy kétlaki,meg milyen tipusú levele és gyökere van..mert a gimis növénytan ebből áll:D
Amúgy minek kérdezel valamit,ha úgyis leszólod,meg felháborodsz az olyan véleményekkela,amivel te nem értesz egyet? Szerinted a jogon csak olyan dolgokat kell megtanulni amik érdekelnek? mert ha igen,akkor szép kis meglepetésben lesz részed:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!