Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szülők, titeket érdekel a...

Szülők, titeket érdekel a félévi bizonyítvány?

Figyelt kérdés

Lehet, csak az én családomba van ez így, de kb nem is érdekli a szüleimet a félévi bizi. Elvégre ez semmit sem jelent, ennyi erővel lehetne novemberi bizonyítvány, ahol ugyanígy beírják a jegyeket.. Na mind1.

1 tárgyból bukásra állok, az osztályfőnök folyton stresszel vele, hogy miért nem javítom már ki stbstb, meg hogy milyen szüleim vannak már..

Nektek mi a véleményetek erről? Természetesen nem örülnek ennek az egy egyesnek, de tudják, hogy tanulok rá, de ez a téma, amit eddig vettünk, nagyon messze áll tőlem.. Januártól elkezdünk egy olyan témát, ami tényleg érdekel...

16/L

2011. dec. 11. 19:57
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
Ne húzd fel magad, nem forgattam ki semmit. Arra utaltam, hogy az egyes veszélyes dolog. Ez év végére érvényes, a félévi csak azt jelzi, hogy nagyon kell vigyázni a 2. félévben.
2011. dec. 11. 20:12
 12/43 anonim ***** válasza:
64%
Ha ennyire imádod, akkor ne aggódj, lesz még benne részed, mert fogalmazni nem tudsz, buta vagy, mint a föld, és mindezt észre sem veszed. Nem fogsz hozzászokni az egyetemen, mert be sem kerülsz. Ha mégis ennyire könnyű lesz bekerülni akkor is majd a felsőoktatásba, akkor viszont óriási kopp lesz, ha rájössz, hogy nem csak azt tanítják a kedvenc szakodon sem, ami téged érdekel, hanem azt is, ami nem. A kérdés, hogy képes vagy-e tanulni. Ezzel a hozzáállással azt hiszem, nem.
2011. dec. 11. 20:13
 13/43 A kérdező kommentje:
Ezt nem érteni kell... Biológia amúgy, és a növény témakör. Annyira hidegen hagy.. Nagyon unalmasan adja elő ez a tanár. Megpróbálok mindig figyelni órán is, de 30 perc után már sírni lenne kedvem, annyira kikészít az az unalom.. Megtanulom itthon az anyagot, kb 2-3 órámba telik 1 oldal megtanulása.. Már tárgyból ez nem több 20 percnél... És ráadásul másnap már nem is emlékszek rá, ennyire hidegen hagy..
2011. dec. 11. 20:14
 14/43 A kérdező kommentje:

Már miért lennék buta? Mert mindenből megvan a 4-es átlagom, csak ebből nem? Annyira könnyű ítélkezni úgy, hogy nem is ismersz..

Ennyi erővel, te meg baromira csőlátású vagy, és primitív.

2011. dec. 11. 20:15
 15/43 A kérdező kommentje:
Különben ügyvéd leszek, és ehhez nem kell biológia. Erről ennyit, drága kötekedő.
2011. dec. 11. 20:16
 16/43 anonim ***** válasza:
kérdező, én ebből érettségiztem, valóban borzasztó része a növénytan. amúgy próbáld meg kijegyzetelni, kidekorálni szép színesre stb. észrevétlenül megragad az információ. nem hosszú a témakör, félév végéig, ha nekiállsz simán megcsinálod.
2011. dec. 11. 20:17
 17/43 A kérdező kommentje:

Ennyit már nem tudok újra megtanulni.

Főleg, hogy félévkor vizsgázok 4 tantárgyból, és van olyan, amit még meg se tanítottak, tehát saját magamtól fogom megtanulni..

2011. dec. 11. 20:18
 18/43 A kérdező kommentje:

Mond már el nekem, hol írtam, hogy nem az én érdekeimet szolgálja?? Azért, mert a kérdésben "Szülők" szerepel? Azért, mert az osztályfőnököm folyton ezzel jön.

ÉN tudom, hogy ki fogom javítani második félévbe, ENGEM nem érdekel.

Olvas el ezek után a kérdésemet, legyél szíves. És ne engem nevezz butának azért, mert képtelen vagy értelmezni valamit.

2011. dec. 11. 20:19
 19/43 anonim ***** válasza:
79%

Azért az egy vicc,hogy ügyvéd akarsz lenni és néhány nyamvadt növényről nem tudod megjegyezni 2 óra tanulással,hogy egylaki vagy kétlaki,meg milyen tipusú levele és gyökere van..mert a gimis növénytan ebből áll:D

Amúgy minek kérdezel valamit,ha úgyis leszólod,meg felháborodsz az olyan véleményekkela,amivel te nem értesz egyet? Szerinted a jogon csak olyan dolgokat kell megtanulni amik érdekelnek? mert ha igen,akkor szép kis meglepetésben lesz részed:D

2011. dec. 11. 20:20
 20/43 anonim ***** válasza:
88%
Nem azért nevezett butának, mert nem megy a biosz, hanem mert nem bírod ép ésszel felfogni, hogy egyesnél jobbat még valami unalmasból is össze lehet kaparni. Neked áll feljebb, mikor valaki normálisan válaszol. Amúgy ilyen hozzáállással szerinted hogy leszel te ügyvéd? Ott mindig csak az érdekeset kell megtanulni? Hát kisszívem, ez nem így van. Hidd el nekem, egyetemista vagyok, még azon a szakon is sok sz*rt kell megtanulni, ami egyébként érdekelne. Másrészt ha 45 percet nem bírsz ki egy uncsi órán, akkor az egyetemi, 90 perceseket hogy fogja kibírni csipkés kis lelked?
2011. dec. 11. 20:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!