Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van ennyi ex barát/barát...

Miért van ennyi ex barát/barátnövel kapcsolatos kérdés?

Figyelt kérdés
Szerintem nem a múlttal kéne annyit foglalkozni,tanuljon belöle, vonja le a következtetéseket,és lépjen tovább.Foglalkozzon a jelennel,és a mostani párjával,ha van.

2012. júl. 30. 20:22
 1/8 anonim ***** válasza:
81%
Mert egy ideig ez irányít minket, emberek vagyunk, ha valakit valaha szerettünk, az sosem lesz többé közömbös számunkra.
2012. júl. 30. 20:23
 2/8 A kérdező kommentje:
Szerintem van olyan,hogy közömbös lesz,lehet csak idö kérdése,nemtudom,nálam van ilyen.
2012. júl. 30. 20:26
 3/8 anonim válasza:
100%
Egyetértek, ha már el tudtuk engedni a volt szerettünket, akkor valóban sokunknak közömbössé válik egy hosszabb idő után, ha nem tartjuk a kapcsolatot.
2012. júl. 30. 20:30
 4/8 anonim ***** válasza:

"akkor valóban sokunknak közömbössé válik egy hosszabb idő után, ha nem tartjuk a kapcsolatot."

Igen..de azért ha meghalljuk véletlen a nevüket, egy róla szóló hírt/pletykát, már is rögtön felkapjuk a fejünket.:/ sajnos ez így van, ilyenek vagyunk mi, emberek.

2012. júl. 30. 20:35
 5/8 A kérdező kommentje:
Nem, nem mindenki ilyen.
2012. júl. 30. 20:43
 6/8 anonim ***** válasza:
Lehet te nem, de van aki igen, valakinek tüskék maradtak a lelkében. Örülj neki, hogy te hamar túlteszed magad a dolgokon, de valakinek ki kell heverni. Biztos van a te életedben is valami, amit más nem ért meg.
2012. júl. 30. 20:46
 7/8 anonim ***** válasza:

Idő... 8 hónap után, csak hasonló embert látok az utcán, vagy olvasom a nem túl gyakori nevét valahol, és a vérnyomásom kettőhúsz. És naponta 100x jut eszembe. De már nem teszek fel róla kérdést. Itt nem.

Persze akik nem igazán érintettek meg, azokon túltettem magam 2 nap alatt. Szóval gondolom érteni a lényeget.

2012. júl. 30. 22:46
 8/8 A kérdező kommentje:
Megértem,hogy van olyan,hogy még nincs túl az exén valaki,de itt sok olyan kérdés van,hogy állitólag már nem érez iránta semmit,mégis zavarja,hogy boldog,vagy ép kivel van,vagy hogy tetszik e még neki,meg eltelnek évek,de most beszélne vele arról,hogy mi miért volt anno,meg barátkozzon e vele,vagy sem,szóval nem zárják le,vagy hazudnak maguknak és még éreznek irántuk.
2012. júl. 31. 09:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!