Szerintetek, hogy mondjam el anyának, hogy menni szeretnék a páromhoz?
Figyelt kérdés
Párom jár hozzánk, anyának semmi baja nincs vele, viszont nem enged hozzájuk, és nem mondja meg miért, Rákérdeztem, azt mondta, hogy "mert". Miért nem akarja, hogy megismerjem a családját? Mitől félt? Vagy mi lehet az oka? Tudja jól, hogy már nem vagyok kislány... 18 éves vagyok, párom pedig 23.2012. júl. 30. 17:22
1/7 anonim válasza:
Főzzed meg szóról szóra: csinálj valami jó fincsi vacsit vagy ebédet, amikor tudod, hogy mindkettőtöknek van ideje, és lassanként hozd fel a témát. Amúgy van tesód? Mert aki egyke, azokat jobban ,,féltik,, a szülők...
2/7 anonim válasza:
egyáltalán miért kérsz engedélyt? úgy kellett volna indítani hogy:
Anyukád: Na mi jót csináltál ma?
Te: húú képzeld ma Pistike bemutatott a szüleinek, tök jófejek
és ezzel a dolog letudva
3/7 anonim válasza:
az előzőnek igaza van én valahogy így közöltem a szüzességem elvesztését is régen :) Bejön az nyugi :D
4/7 anonim válasza:
18 évesen nem kéne már engedélyt kérni, hogy a barátodhoz menj, hanem mész és kész... Szerintem anyukád is azért nem enged, mert még gyerekként kezel, de pont azért mert te tekintesz magadra gyerekként, hiszen engedélyt kérsz...
5/7 A kérdező kommentje:
rennie8888!! Van testvérem! Egy nővérem, neki nem így reagál, őt engedi minden felé... Meg egy öcsém akire nekem kell vigyázni mikor ő nincs itthon, mert még csak 6 éves...
Tudom, hogy szó nélkül kellene, de akkor viszont nekem áll, hogy miért mentem, meg akkor elkezdi mondogatni, hogy "nem mész legközelebb sehová..." meg a szokásos duma..
2012. aug. 1. 18:14
6/7 anonim válasza:
és akkor mi van ha mondja hogy nem mész legközelebb sehova?
elmész akkor is és kész úgy mint eddig
vagy mond meg hogy nem vigyázol a tesódra, ha nem enged el és oldja meg máshogy
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi! Szerintem párom kérdezi először, úgy hátha. Ha nem akkor megmondom, hogy nem vigyázok rá! :)
2012. aug. 1. 22:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!