Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek, hogy mondjam el...

Szerintetek, hogy mondjam el anyának, hogy menni szeretnék a páromhoz?

Figyelt kérdés
Párom jár hozzánk, anyának semmi baja nincs vele, viszont nem enged hozzájuk, és nem mondja meg miért, Rákérdeztem, azt mondta, hogy "mert". Miért nem akarja, hogy megismerjem a családját? Mitől félt? Vagy mi lehet az oka? Tudja jól, hogy már nem vagyok kislány... 18 éves vagyok, párom pedig 23.

2012. júl. 30. 17:22
 1/7 anonim ***** válasza:
Főzzed meg szóról szóra: csinálj valami jó fincsi vacsit vagy ebédet, amikor tudod, hogy mindkettőtöknek van ideje, és lassanként hozd fel a témát. Amúgy van tesód? Mert aki egyke, azokat jobban ,,féltik,, a szülők...
2012. júl. 30. 17:32
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

egyáltalán miért kérsz engedélyt? úgy kellett volna indítani hogy:

Anyukád: Na mi jót csináltál ma?

Te: húú képzeld ma Pistike bemutatott a szüleinek, tök jófejek

és ezzel a dolog letudva

2012. júl. 30. 17:51
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
az előzőnek igaza van én valahogy így közöltem a szüzességem elvesztését is régen :) Bejön az nyugi :D
2012. júl. 30. 17:54
 4/7 anonim ***** válasza:
18 évesen nem kéne már engedélyt kérni, hogy a barátodhoz menj, hanem mész és kész... Szerintem anyukád is azért nem enged, mert még gyerekként kezel, de pont azért mert te tekintesz magadra gyerekként, hiszen engedélyt kérsz...
2012. júl. 31. 08:33
 5/7 A kérdező kommentje:

rennie8888!! Van testvérem! Egy nővérem, neki nem így reagál, őt engedi minden felé... Meg egy öcsém akire nekem kell vigyázni mikor ő nincs itthon, mert még csak 6 éves...

Tudom, hogy szó nélkül kellene, de akkor viszont nekem áll, hogy miért mentem, meg akkor elkezdi mondogatni, hogy "nem mész legközelebb sehová..." meg a szokásos duma..

2012. aug. 1. 18:14
 6/7 anonim ***** válasza:

és akkor mi van ha mondja hogy nem mész legközelebb sehova?

elmész akkor is és kész úgy mint eddig

vagy mond meg hogy nem vigyázol a tesódra, ha nem enged el és oldja meg máshogy

2012. aug. 1. 21:12
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi! Szerintem párom kérdezi először, úgy hátha. Ha nem akkor megmondom, hogy nem vigyázok rá! :)
2012. aug. 1. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!