Férjem a múlt héten bevallota, hogy van valakije, és hogy szerelmes. Engem pedig úgy szeret, mintha a testvére volnék. Szerintetek lehet újra szerelmesnek lenni vkibe?
Persze még azt sem tudom, hogy így akarom-e őt. 15 éve vagyunk együtt, 5 éve vagyunk házasok, fiunk 2 éves múlt.
Nem tudom mit tegyek!?.
Miért is akarnád? Én elfogadnám ezt a döntését... összepakolnám a cuccát és mehetne az új asszonykához! Nincs vesztenivalód, van egy kisfiad, ha lelkileg rendbejössz akkor simán megismerhetsz valakit te is.
Egy nőnek amúgyis könnyebb dolga van... a férjed viszont nem biztos, h ugyanúgy tud teljesíteni, mint mikor fiatalabb volt! Fel a fejjel!
Együtt élni egy olyan emberrel, aki nem szeret téged, ráadásul más mellett kötött ki, nem érdemes.
Lehetne taglalni az okokat, hogy miért alakult így, de már nem érdemes, a baj megtörtént.
El kell fogadni, hogy sajnos ennek vége van és persze, miért ne találhatnád meg újra a szerelmet? Simán!:)
a mocsok g.nnyláda!!!!!!!!
nem értem, minek ugrál, akinek már felesége, családja van?!
térden csúszva fog visszakuncsorogni hozzád, amint elmúlik az újdonság varázsa.
sajnálom:(
a teljesitést azert cáfolnám,mert egy 45-50 éves még jobb az ágyban mint egy 30.
csak sok nő ilyenkor inkább tűr,a gyerek,gyerekek miatt és "nem veszi észre" a szeretőt.
36 éves a férjem.
A nőnek is van családja.
Csak valahogy mégsem tudom ezt a 15 évet olyan könnyen elfelejteni. Ráadásul most költöztünk nagyobb házba.
Kedves kérdező, ha te pontoztál le, akkor csak annyit tudok mondani, h akkor azt szagold amit szakítottál.
Ha neked így jó akkor ez van.
Ne keresd az indokokat. 15 év neki ennyit ért egy feleséggel és gyerekkel... neked ennyit, h te képes vagy így is elfogadni v legalábbis efelé dőlni.
Akkor mi itt a kérdés?
Ne szakíts, és ne is dobd ki!
15 év az 15 év, benneteket rengeteg minden köt össze, az idő is, a fiatok is, ne rúgd fel a kapcsolatot, ha nem muszáj.
Próbáld meg megbocsátani, de csak akkor, ha befejezi a kapcsolatát az új nővel.
Amúgy meg: Te vagy a FELESÉGE!
Egy feleség százszor több, mint egy szerető!
Fel a fejjel, remélem, meg tudjátok beszélni és rendeződik a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!