Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Férjem a múlt héten bevallota,...

Férjem a múlt héten bevallota, hogy van valakije, és hogy szerelmes. Engem pedig úgy szeret, mintha a testvére volnék. Szerintetek lehet újra szerelmesnek lenni vkibe?

Figyelt kérdés

Persze még azt sem tudom, hogy így akarom-e őt. 15 éve vagyunk együtt, 5 éve vagyunk házasok, fiunk 2 éves múlt.

Nem tudom mit tegyek!?.

2012. máj. 17. 16:49
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
100%
simán.
2012. máj. 17. 16:51
 2/41 anonim ***** válasza:
100%
és akkor szétmentek?
2012. máj. 17. 16:53
 3/41 anonim ***** válasza:
64%

Miért is akarnád? Én elfogadnám ezt a döntését... összepakolnám a cuccát és mehetne az új asszonykához! Nincs vesztenivalód, van egy kisfiad, ha lelkileg rendbejössz akkor simán megismerhetsz valakit te is.

Egy nőnek amúgyis könnyebb dolga van... a férjed viszont nem biztos, h ugyanúgy tud teljesíteni, mint mikor fiatalabb volt! Fel a fejjel!

2012. máj. 17. 16:54
 4/41 anonim ***** válasza:
95%

Együtt élni egy olyan emberrel, aki nem szeret téged, ráadásul más mellett kötött ki, nem érdemes.

Lehetne taglalni az okokat, hogy miért alakult így, de már nem érdemes, a baj megtörtént.

El kell fogadni, hogy sajnos ennek vége van és persze, miért ne találhatnád meg újra a szerelmet? Simán!:)

2012. máj. 17. 16:55
 5/41 anonim ***** válasza:
46%

a mocsok g.nnyláda!!!!!!!!

nem értem, minek ugrál, akinek már felesége, családja van?!

térden csúszva fog visszakuncsorogni hozzád, amint elmúlik az újdonság varázsa.

sajnálom:(

2012. máj. 17. 16:56
 6/41 anonim ***** válasza:
79%

a teljesitést azert cáfolnám,mert egy 45-50 éves még jobb az ágyban mint egy 30.

csak sok nő ilyenkor inkább tűr,a gyerek,gyerekek miatt és "nem veszi észre" a szeretőt.

2012. máj. 17. 16:57
 7/41 A kérdező kommentje:

36 éves a férjem.

A nőnek is van családja.

Csak valahogy mégsem tudom ezt a 15 évet olyan könnyen elfelejteni. Ráadásul most költöztünk nagyobb házba.

2012. máj. 17. 17:04
 8/41 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező, ha te pontoztál le, akkor csak annyit tudok mondani, h akkor azt szagold amit szakítottál.

Ha neked így jó akkor ez van.

Ne keresd az indokokat. 15 év neki ennyit ért egy feleséggel és gyerekkel... neked ennyit, h te képes vagy így is elfogadni v legalábbis efelé dőlni.

Akkor mi itt a kérdés?

2012. máj. 17. 17:08
 9/41 anonim ***** válasza:
89%
Csald meg te is és majd észhez tér!!!
2012. máj. 17. 17:13
 10/41 anonim ***** válasza:
45%

Ne szakíts, és ne is dobd ki!

15 év az 15 év, benneteket rengeteg minden köt össze, az idő is, a fiatok is, ne rúgd fel a kapcsolatot, ha nem muszáj.

Próbáld meg megbocsátani, de csak akkor, ha befejezi a kapcsolatát az új nővel.

Amúgy meg: Te vagy a FELESÉGE!

Egy feleség százszor több, mint egy szerető!

Fel a fejjel, remélem, meg tudjátok beszélni és rendeződik a dolog.

2012. máj. 17. 17:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!