Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Férjem a múlt héten bevallota,...

Férjem a múlt héten bevallota, hogy van valakije, és hogy szerelmes. Engem pedig úgy szeret, mintha a testvére volnék. Szerintetek lehet újra szerelmesnek lenni vkibe?

Figyelt kérdés

Persze még azt sem tudom, hogy így akarom-e őt. 15 éve vagyunk együtt, 5 éve vagyunk házasok, fiunk 2 éves múlt.

Nem tudom mit tegyek!?.

2012. máj. 17. 16:49
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
88%
Hát ez tényleg nagyon szomorú, és most könnyű mondani, hogy hagyd ott. Itt sok mindent át kell gondolni pl. hogy menne-e egyedül a megélhetés van-e segítséged stb. Ez elég összetett. Meg hogy egyáltalán mit mondott? ő folytatni szeretné? Persze a legjobb az lenne szerintem is, ha elhagynád. Az miatt tényleg ne izgulj, hogy találsz-e még valakit, mert simán. Nehezebb, de nem lehetetlen :) Gondolod át, beszéljétek meg, és dönts úgy ahogy neked és a kicsinek a legjobb a jövőre nézve! Egyet tapasztalatból tudok, hogy hazugságban nem jó élni :( Kívánom, hogy rendbe jöjjenek a dolgok.
2012. máj. 17. 17:15
 12/41 anonim ***** válasza:
100%

Sajnálom,ami veled történt.Hogy fogadtad a hírt? Nyugodtan,vagy tomboltál?

A férjed el akar költözni a nőhöz?

Mert amíg nem a nő mellett döntött,Te is dönthetsz úgy,hogy megbeszélitek, megbocsátasz, de először szakítson a nővel.

vagy nem bocsátasz meg,és újra építed az életed,nélküle.Persze,hogy lehetsz még szerelmes.

De szereted a férjed, ezek után is? Ez fontos.

2012. máj. 17. 17:31
 13/41 anonim ***** válasza:
21%
A lehetőségekhez mérten próbáld meg őt visszacsábítani. Legyél mindig csinos, jól ápolt, illatos. Ne kinyúlt tréning ruhában várd otthon. Főzd neki a kedvenc ételeit, légy szexi. Tedd féltékennyé. Itt van az a mondás, hogy nem férjet fogni nehéz, hanem megtartani.
2012. máj. 17. 17:32
 14/41 anonim ***** válasza:
88%

ez kemény! Még a feleség nyalizzon egy ilyen férfinek aki képes volt ezt tenni a családjával?? Főzzön neki, bocsássa meg? Úristen.... hajtsa igába a fejét.. fogadja el... ezért használja ki a férfi a nőket, mert mind ennyire ökör, h ilyen után azt hiszi, ha beparfümözi magát meg hirtelen elkezd nyalizni, akkor attól majd észhez tér a férj!

Ha 15 év után valakinek ennyit ér az, h van egy fia egy felesége és neki egy másik nő fontosabb és ezt még be is vallja a feleségének, akkor miért gondolja azt a többség, h egy kis szexi ruhától helyre fog jönni a kapcsolat, főleg ha a férj beleszeretett a másik nőbe és a gyereke anyját meg megalázza egy ilyen kijelentéssel, h úgy szereti, mint a testvérét?

EZ őrület!

Lehet lepontozni! 4-es és 8-as válaszoló voltam!

2012. máj. 17. 17:45
 15/41 anonim ***** válasza:
19%

Én sem azt írtam, hogy "nyalizzon", itt nem a nőnek kell "nyalizni", hanem a férfinak kellene teperni, hogy a felsége visszafogadja, és megbocsásson.

Viszont, ott van a gyerek, aki kicsi, és szüksége van az apjára is.

Meg kell próbálni rendbe hozni a házasságot!

Ha másért nem, akkor a kisfiú érdekében!

2012. máj. 17. 17:53
 16/41 anonim ***** válasza:
100%

ez a legrosszabb szöveg! Beszélt már valaki olyan gyerekkel akinek a szülei csak "miatta" maradtak együtt?

Én igen, és pontosan az volt a véleménye, h inkább mentek volna szét,mert az minden volt, csak nem család!

2012. máj. 17. 17:58
 17/41 anonim ***** válasza:
89%

Én nem értem, hogy egyesek hogy tudják azt írni, hogy ő a feleség, és ez sokkal több és majd úgy is vissza megy!!Na hát felőlem meg is dögölhetne, mert ha csak abba bele gondolok, hogy a nemiszervét egy másik nőbe gyömöszöli, a belem kifordul.Ezt azelőtt kellett volna megbeszélni mielőtt ezt megtette, és megbeszélni a problémákat.Ezek után felőlem mehetne a francba!!!

Mondjuk nekem az is furcsa kedves kérdező, hogy elég nyugottak a soraid..lehet, hogy már te se szereted??

2012. máj. 17. 17:59
 18/41 anonim ***** válasza:
29%

Hát, nekem akkor is az a véleményem, hogy a gyerek érdekében békülni kellene!

Persze, ha a férfi is akarja.

Amúgy, meg igen: a felség mindig sokkal több, és jobb pozícióban van, mint a szerető!

Egy szerető sem ér annyit egy férfi szemében, mint egy feleség.

A feleség sokkal több!

2012. máj. 17. 18:02
 19/41 anonim ***** válasza:
85%
Annak akinek szeretője van egyáltalán nem fontos a felesége. Elég ostoba nő aki az ellenkezőjével áltatja magát.
2012. máj. 17. 18:17
 20/41 anonim ***** válasza:
78%
Nem hiszem, hogy a feleség sokkal több lenne, ha úgy szereti csak, mint a testvérét.
2012. máj. 17. 18:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!