Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Férjem a múlt héten bevallota,...

Férjem a múlt héten bevallota, hogy van valakije, és hogy szerelmes. Engem pedig úgy szeret, mintha a testvére volnék. Szerintetek lehet újra szerelmesnek lenni vkibe?

Figyelt kérdés

Persze még azt sem tudom, hogy így akarom-e őt. 15 éve vagyunk együtt, 5 éve vagyunk házasok, fiunk 2 éves múlt.

Nem tudom mit tegyek!?.

2012. máj. 17. 16:49
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
42%

Nem vagyok ostoba, és feleség sem vagyok, mert "csak" barátom van, és még nem is házasodunk egy darabig.

De, ne mondjátok már, hogy egy férfinak HOSSZÚ TÁVON egy idegen nő fontosabb, mint a felesége, aki a gyereke anyja!

Ezt nem hiszem el!

Ezzel a nővel élt le 15 évet, a nő gyereket szült neki, nem hiszem el, hogy valakinek fontosabb egy új szerető, mint az élete társa.

A feleség az feleség, nem lehet csak úgy lecserélni!

A szeretőt csak du.gja, most jó, de nem él vele, nem társa a mindennapokban, nem látják egymást nap mint nap.

Hosszú távon biztos, hogy a felesége mellett döntene!

Ezért mondom, hogy a feleség százszor több egy ember életében, mint egy szerető.

Vagy, lehet, hogy naiv vagyok?

2012. máj. 17. 18:22
 22/41 anonim ***** válasza:
100%

16:55-ös válaszoló vagyok, a 4-es, csak az előbb olvastam valakinek az írását, aki azt írta, ő volt a 4-es, de nem ő volt, hanem én.:)

Amúgy nekem továbbra is az a véleményem, hogy ezt már nem lehet helyrehozni. Itt nem arról van szó, hogy 1-2 alkalommal félrelépett a férj. A férj szerelmes lett egy másik nőbe, a feleségét pedig már nem szereti. És a kettő között óriási nagy különbség van.

Ha a férj félrelép, mert a felesége elhanyagolja, de szereti a feleségét, akkor lehet rendbe hozni, ha mindkét fél szeretné helyrehozni. Így szerintem nem.

Az én szüleim is együtt maradtak annak ellenére, hogy apám nem szerette anyámat, meg persze azért is mert én voltam és ugye a gyereknek apa kell, de azt kívánom, bár váltak volna el!!! Senkinek nem kívánom, hogy egy olyan családban éljen, ahol a szülők egyike, vagy akár egyik se szereti a másikat.

2012. máj. 17. 18:31
 23/41 anonim ***** válasza:
100%

22-esnek igaza van!

Nem csak az a baj, hogy félrelépett, hanem hogy nem a feleségébe szerelmes, hanem a szeretőben!

21-es, szerinted ilyen esetben meddig tart elhagyni a feleségét, s a szeretővel (akibe szerelmes) új kapcsolatba kezd.

2012. máj. 17. 18:41
 24/41 anonim ***** válasza:
69%

De, figyeljetek már!

Már kezdem hülyének érezni magam komolyan, úgyhogy magyarázzátok meg kérlek!

Hogy lehet az, hogy valaki SZERELMES lett egy másik nőbe, akkor, ha van egy felesége, és a kisgyerekük CSAK!!!! 2 éves?

Együtt vállalták a gyereket, olyan kicsi még, akkor minek vállalt a nővel gyereket, ha ilyen könnyen szerelmes tud lenni?

Ez nem így megy, hogy két éve még szerelemes voltam, most meg, hogy a gyerek is megvan, aki elvileg a legnagyobb boldogság, most meg másba vagyok "szerelmes".

Vagy nem szerette a gyerekvállalás előtt sem a Kérdezőt, vagy a mostani "szerelem" nem szerelem, csak szex vagy szexuális vágy.

Én mást nem tudok elképzelni, mert ez így tök logikátlan, és ilyen nincs szerintem!

Úgyhogy vagy régóta nem szereti már a Kérdezőt, vagy a szerető csak egy "numera", akit meg fog unni fél éven belül.

Ha egy "numera", akkor semmit nem jelent, mégiscsak a Kérdező a felesége és a gyereke anyja!

2012. máj. 17. 18:47
 25/41 anonim ***** válasza:
85%

Ha "csak" megcsalás lenne, elgondolkoznék. De ha így elém áll, hogy egy másik nőbe szerelmes akkor nem kérdés: pakolnám a csomagjait :-(

Mondjuk a te esetedben annyival bonyolultabb, hogy vissza kell menni dolgozni/munkát kell keresni :-(

Nekem 7 hónapos a lányom, én ezt tenném.

2012. máj. 17. 18:51
 26/41 anonim ***** válasza:
78%

ma 18:47

Nehéz kérdés. Fogalmam sincs, mikor szeretett ki a feleségéből. Tudod, sok az aljas ember, aki nem nézi a másik érzéseit!

2012. máj. 17. 18:54
 27/41 anonim ***** válasza:
82%

24-es válaszolónak.

A kérdező nem írta, mennyi ideje tart a viszonya a férjének. Lehet hogy már hónapok óta. És ennyi idő alatt miért ne lehetne beleszeretni valakibe? Nekem annak idején 1 hónapig tartott, hogy beleszeressek a férjembe.

Lehet hogy éppen egy munkatársnőjéről van szó, akivel reggel 8-tól délután 4-ig együtt voltak, néha elmentek ebédelni, vagy munka után beültek valahová. Nyilván ha szex is volt köztük, többször is, azt is valahol megoldották, tehát tudtak találkozgatni és akkor miért olyan hihetetlen, hogy beleszeretett a másik nőbe?

Az megint más, hogy a férjnek valami nem volt jó a házasságában, ami miatt nyitott lett egy másik nő iránt. Az lett volna ilyenkor korrekt a feleséggel, ha elmondja mi a problémája, megbeszélik és megpróbálják közösen megoldani a dolgokat.

De azért is írtam egy előző válaszomban, hogy most már kár rágódni, mi miért történt, a lényeg, hogy megtörtént és a férj már egy másik nőt szeret, nem a feleségét.

2012. máj. 17. 18:59
 28/41 anonim ***** válasza:
32%

Jó, lehet, hogy igazatok van, és lehet a férfi "szerelmes".

De nekem akkor is furcsa, hogy egy kisgyerekes apuka viszonyt, pláne "szerelmet" keres.

Furcsa, és kész!

Én nem tudom elhinni, hogy ez szerelem, pláne egy ilyen kisgyerek mellett, aki teljesen leköti a figyelmet.

Ha szerelem, akkor már előtte sem szerethette valami nagyon a Kérdezőt.

Ha csak szex, akkor is aljas a férfi, de az valahogy hihetőbb.

2012. máj. 17. 19:03
 29/41 anonim ***** válasza:
84%
Kedves kérdező! Érdekelne, hogy a 15 év hogyan telt. Mert azt képzelné az ember hogy ennyi idő alatt biztosan sok jón és rosszon keresztül mentetek, és nem véletlenül maradtatok eddig együtt. Ráadásul a házasság sem volt elhamarkodva, a gyerek meg pláne nem. Azt hinném, hogy ez a felállás lehet a nyerő, vagy semmi. Szóval te hogy látod, mi lehet a probléma? Vagy mindig is csak olyan se veled se nélküled kapcsolat volt, vagy valami miatt az utóbbi időben romlott meg? Én egyébként nem hagynék veszni ennyi évet próbálkozás nélkül. Van ám hogy a pasi bekattan, ez ugyanúgy előfordulhat nővel is egyébként, kis félredugás szerelemmel fűszerezve, de nem sok idő után rájön a delikvens, hogy otthon ettől százszor jobb. Szerintem lehet újra szerelmesnek lenni, próbáld meg újra meghódítani. Nem csak a gyerek miatt, mert én sem értek egyet azzal a jelszóval hogy a gyerek miatt maradjunk együtt, hanem magad miatt, a 15 közös év miatt, és amiatt mert valószínűleg még szereted őt. Ez most nehéz időszak, de ha okos vagy akár még meg is erősítheti a kapcsolatotokat ha győztesen kerültök ki belőle. Persze te tudod, hogy jól éltetek e és érdemes e ezért küzdeni. Én megpróbálnám, ez a házasság nem egy kis kalandocska amin az első nagyobb nehézségnél túl kellene lépni. Hajrá! Amúgy én is váltam, tudom ám, hogy a szerelem igen is felszítható újra, mert változik a felállás, lehet újra randizni a férjjel, izgi dolgokat, titkosakat csinálni, és ez totál feldobja az életet. Bátraké a szerencse én azt mondom! 38/nő
2012. máj. 17. 19:06
 30/41 anonim ***** válasza:
73%

Nem biztos, hogy az elején is kereste a viszonyt, a szerelmet meg szerintem pláne nem a férj. Elképzelhető, hogy az ágyban nem kapta meg azt, amit akart, elhanyagolva érezte magát és azért lépett félre, aztán kezdett viszonyt. Az is lehet, hogy feszegette a dolgot a feleségének, csak az hárított, de az is lehet, hogy a férj semmit sem mondott.

Először csak megcsalásnak indult, majd viszony lett belőle, majd az együtt töltött idő alatt beleszeretett. Simán megtörténhetett.

2012. máj. 17. 19:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!