Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Titeket nem gyötör a múlt?

Titeket nem gyötör a múlt?

Figyelt kérdés
Gondolok az exbarátnőkre, és ilyenkor magam alatt vagyok! Tudom, hogy a férjem nagyon szeretett valakit előttem, elmúlhatott nála? kb 4 éve szakítottak, a lány hagyta el.
2012. máj. 21. 11:00
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
95%

A férjem három évig várt egy lányra. Furcsa belegondolni. De szerintem gondolj te is arra, hogy neked is volt. A múltunk hozzánk tartozik, A párkapcsolatainkból megtanuljuk a konfliktuskezelést, szeretni, szexelni. A férjeink nem azok az emberek lennének, ha múltjuk nem úgy történt volna, ahogy.

Valahol hálás is lehetsz azoknak a nőknek.

+1 megnyugtatás: a kapcsolatoknak nem véletlenül lett vége. Valami nem klappolt.

2012. máj. 21. 11:04
 2/30 anonim ***** válasza:
9%

Szerintem te csak "ha nincs ló jó a szamár" alapon kellesz a férjednek.

Végül is ő még mindig a lánnyal lenne ha a lány nem szakít vele.

2012. máj. 21. 11:04
 3/30 anonim ***** válasza:
94%
A múlt az elmúlt...veled van nem? A többivel meg minek foglalkozol? Csak keseríted a magad és férjed életét. Biztosan neked is van olyan, akit nagyon szerettél a férjed előtt...
2012. máj. 21. 11:05
 4/30 A kérdező kommentje:
Igen persze...csak jólenne kibeszélni, szeretnék gondolatokat cserélni másokkal erről. Ki hogyan élte/éli meg ezt az érzést?
2012. máj. 21. 11:08
 5/30 anonim ***** válasza:
90%
A múlt az gazdagság, élmény, emlék, szépség... az ember párja a múltjából van, az emlékei, amik vele történtek, az tette ilyenné, amilyen most. Ebbe persze beletartoznak a korábbi barátai/barátnői, szeretői, szerelmei, mindenki... társak ők, nem ellenségek. Egy életvonal kialakítói. Isten éltesse az exeket sokáig!
2012. máj. 21. 11:10
 6/30 anonim ***** válasza:
84%
A férjed veled van, nem az exbarátnővel. Vannak gyanús jelek? Ha nincs akkor ne gyárts problémát magadnak!
2012. máj. 21. 11:12
 7/30 A kérdező kommentje:
Ez tényleg így van! Ha belegondolok, hogy nem lennék ilyen, amilyen most, ha nem találkoztam volna olyan emberekkel akik átformálták az értékítéletem...és talán a férjem is megbecsüli azt a szeretetet, szerelmet amit kap tőlem, bár én tudom, hogy közel nem lángol úgy mint én.
2012. máj. 21. 11:15
 8/30 anonim ***** válasza:
21%

A férjednek csak egy pótlék vagy "Ha nincs ló jó a szarmár" alapon.

Ezt te is érzed, csak nem akarod magadnak bevallani.

2012. máj. 21. 11:16
 9/30 anonim ***** válasza:
67%

Igen, a férj a kérdezővel van. Nem ez a kérdés, hanem az, hogy ha az a nő igent mondana a férjnek, akkor is a kérdezővel maradna-e.

Három évet nem minden férfi képes várni egy nőre. Szerintem ez egy örök plátói szerelemként marad benne.

Tapasztalat...

2012. máj. 21. 11:16
 10/30 anonim ***** válasza:
A férjem miattam szakitott az exével.Azt nem tudom menyire szerethette,nem voltak sokáig együtt.Ami engem az elején nagyon kiakasztott az hogy azt csinálták,főleg akkor fájt amikor belegondoltam hogy engem simogat ölel és ugyanezt tette az a másikkal is.Teltek az évek és ez az érzés elmúlt de nagyon sokáig zavart.Nekem ő volt a második párom neki én a sokadik.
2012. máj. 21. 11:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!