Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Titeket nem gyötör a múlt?

Titeket nem gyötör a múlt?

Figyelt kérdés
Gondolok az exbarátnőkre, és ilyenkor magam alatt vagyok! Tudom, hogy a férjem nagyon szeretett valakit előttem, elmúlhatott nála? kb 4 éve szakítottak, a lány hagyta el.
2012. máj. 21. 11:00
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező azt azért figyeld meg, hogy ezeket a "téged nem szeret a férjed" jellegű válaszokat (sőt, a válaszok csaknem felét) ugyanaz a béna 31%-os válaszadó adta, szóval őt ne vedd figyelembe...
2012. máj. 21. 11:36
 22/30 A kérdező kommentje:
Nincsenek gyanús jelek, nem is jön zavarba érzem is, hogy nagyon szeret, csak időnként elgondolkozom erről, ha eszembe jut. És akkor elbizonytaladom.
2012. máj. 21. 11:37
 23/30 A kérdező kommentje:
Kérdeztem, hogy mivan ha visszajön az a lány? És azt mondta, nem jön vissza, ne beszéljünk erről. De látom a fájdalmat rajta, mennyire elintézte az a csaj és hogy irántam sosem fog úgy érezni, mint iránta..ráadásul szeretnénk kisbabát is.
2012. máj. 21. 11:43
 24/30 anonim ***** válasza:

Ha veled van,veled tervezi a jövőt,akkor szerintem

már nem érdekli az a lány!

Az én élet történetem is hasonló,3.5 éves kapcsolat a férjemnek előttem,a lány csúnyán elbánt vele,megcsalta,hónapokig mással szexelt!

Kiderült,szakitottak!De!!!Utánna mégis visszajárt szexelgetni ahhoz a lányhoz!Már többször is kérdeztem,hogy miért,a válasz,nem tudom,nem volt jelentősége,ki kellett,hogy valaki elégitse a vágyait!

Nos ok,de kérdezem én,hogy miért pont ahhoz a nőhöz járt vissza,amikor annyi "luk"van a világon...talán nem tudott elszakadni tőle!

Igen,ez engem is bánt,a gondolat,hogy valaha mással is volt!

Bár nekem is volt előtte hosszú kapcsolatom,én sosem jártam vissza az exhez dugni...

2012. máj. 21. 11:59
 25/30 anonim ***** válasza:
100%

Az én Párom volt már nős (összesen kb. fél évig), 4 évig együtt élt valakivel. Tisztában vagyok vele, hogy nagy volt a szerelem, rengeteg közös dolguk volt. ÉS?

Nekem is volt hosszú kapcsolatom, akivel tovább is terveztem volna, de elmúlt. Ahogy a párom kapcsolata/i is.

Én annál magabiztosabb vagyok, hogy ilyeneken gyötrődjek.

Velem van, engem szeret, és a mondás:"Jobb utolsónak lenni, mint elsőnek!" :) :) :)

23N

2012. máj. 21. 12:15
 26/30 anonim ***** válasza:
100%

Minden férfi életében lehet több szerelem is, de van egy (csak egy!) nő, aki miatt élete végéig képes szenvedni. A szerencsésebbjei együtt maradnak ezzel a nővel, tehát kimarad a "szenvedés", de többség bizony szakít vagy vele szakítanak, és más nőnek sírja el a bánatát. Nem mindig az első szerelem ez a "fájdalom", és sokszor nem is az igazi volt számukra, de sokat jelentett nekik valami ok miatt.

Ismerek olyan pasit, aki azért sír az exéért, mert azzal 6 évig voltak együtt (azért szakítottak, mert a csaj teherbe esett attól, akivel csalta), azóta nem volt képes ennyit lehúzni egy nővel, mert mindegyik feladta, elegük lett a siránkozásból. Egyszer szerelmes is lett, de a lány otthagyta, mert nem tudta felvenni a versenyt a hat évvel.

Egy kollegám többször emlegeti az exét, mert az volt élete legszebb nője, a feleségét szereti, de "ő nem néz ki olyan istenien". Mégsem kényszerből vette feleségül és legkevésbé muszájból csinált neki három gyereket, "csak hát Ildikó, tudjátok, a hosszú haja olyan volt..." - ezt már a fél cég kívülről fújja.

Az ex-emlegetéssel együtt kell élned, de idővel biztosan fakulni fog az emléke. És nem utolsó sorban TE vagy a felesége!

2012. máj. 21. 12:15
 27/30 anonim ***** válasza:

Nekem annyiból gyötört a múlt, hogy az exe külföldről jött ide hozzá és féltem, hogy ennek még lesz valami böjtje, hogy összejön vele újra. De az a lány egy agresszív némber volt, tehát ezzel le is tudtam a kombinálást.

6 éve vagyunk együtt, soha nem bukkant fel azóta az a csaj.

2012. máj. 21. 12:40
 28/30 anonim ***** válasza:
12:40-es vagyok: végül páromat a lány dobta, mert nem tudta elviselni őt... Hát na, nem ment bele az agresszív, beteges, hazug játékaiba, csak nem mert lépni, mert mégiscsak külföldről jött ide hozzá. (a lány magyar, csak kiment)
2012. máj. 21. 12:44
 29/30 anonim ***** válasza:
Ne legyél magad alatt. Amikor ismerkedtem a párommal, egyszer kicsúszott a száján, hogy ő és az exe még együtt lesznek egyszer, persze azóta is tagadja. Jóban volt még az exxel, aki otthagyta őt. Nekem már feltűnt, hogy állandóan a párom nyakára jár, hát elképzelheted, hogy milyen ideges voltam. Aztán kiderült, hogy a lányt otthagyta egy másik nőért a barátja és ő a páromnál próbálkozott. Ezt később tudtam meg, mert én csak azt láttam, hogy lekopott a barátomról a lány.Nem kellett a páromnak. Most már van egy szép babánk is, és ismerősöktől már visszahallottam, hogy egy nőjéről se beszélt olyan szépen, mint rólam.
2012. máj. 21. 13:37
 30/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy ennyien megosztjátok velem ezeket a történeteket! :) Tanulságosak.
2012. máj. 21. 17:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!