Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Titeket nem gyötör a múlt?

Titeket nem gyötör a múlt?

Figyelt kérdés
Gondolok az exbarátnőkre, és ilyenkor magam alatt vagyok! Tudom, hogy a férjem nagyon szeretett valakit előttem, elmúlhatott nála? kb 4 éve szakítottak, a lány hagyta el.
2012. máj. 21. 11:00
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
Nem, semmilyen jelek nincsenek, egyáltalán. Nagyon lelkis típus, és néha arra gondolok, hogy mennyire boldog velem, ezt akarta-e, nem vagyok túl kevés hozzá?
2012. máj. 21. 11:19
 12/30 anonim ***** válasza:
0%
Kérdező, miért akarod becsapni magadat?
2012. máj. 21. 11:22
 13/30 A kérdező kommentje:
Nem az én férjem várt három évet, hanem az első válaszolóé. És nem plátói szerelem volt, hanem egy kiteljesedett kapcsolat, aztán egy nap a lány elhagyta. Ennek már 4-5 éve. Arra én is kíváncsi lennék, ha visszajönne a lány, mit mondana a férjem?
2012. máj. 21. 11:23
 14/30 anonim ***** válasza:
0%

A férjed akkor elmenne a lánnyal mert ő mindig is a lányt szerette.

A lány szakított a férjeddel!

2012. máj. 21. 11:24
 15/30 A kérdező kommentje:
Ezek szerint, olyan férfival nem szabad kezdeni akit otthagytak? Akkor a fél ország egyedül lenne...
2012. máj. 21. 11:24
 16/30 anonim ***** válasza:
0%
Együtt lehetsz vele, de azt tudnod kell, hogy ő azt a lányt szereti.
2012. máj. 21. 11:27
 17/30 anonim ***** válasza:
100%
Attól, mert valakit elhagytak még nem jelenti azt, hogy ha vissza akarna jönni az elhagyó fél, akkor a másik ugrana! Honnan veszitek ezt? És ha a kérdező férje a kérdezőben talált meg mindent, amit keresett? Honnan tudjátok, hogy a kérdező férje melyik kategóriába esik? Kérdező! Vannak gyanús jelek? Szoktatok beszélni az exbarátnőről? Nem jön zavarba a férjed?
2012. máj. 21. 11:29
 18/30 A kérdező kommentje:

De jól tudjátok, hogy az én férjem kit szeret! Szeretem, amikor ilyen magabiztos valaki.

Volt, hogy engem is otthagytak, majd belehaltam, aztán elmúlt, közömbös lett, és a férjemet imádom a legjobban a világon. Nem az a típus, aki megelégszik bármivel, jópár barátnője volt ezután a nő után, de egyiket sem vette el, csak engem.

2012. máj. 21. 11:32
 19/30 A kérdező kommentje:
Na végre egy értelmes ember! Kedves 17-es erre akartam kilyukadni én is!
2012. máj. 21. 11:33
 20/30 A kérdező kommentje:
Nem kell egyetértsek minden válaszolóval, nemde? A félelmeimet szerettem volna megosztani, hogy mit érezhet a másik, van esély hogy túllépjünk bizonyos érzéseken a múltunkból. Az ilyen beszólós válaszolók aktiválják máshol magukat és majom aki mondja. :)
2012. máj. 21. 11:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!