A lányom a múlt tanévben 150 órát hiányzott. Normális?
A kezem ügyébe akadt a 18 éves lányom tavalyi ellenőrzője. Dugig volt orvosi igazolással, betelt a két oldalas 'mulasztások igazolása' rész, és 'az iskola és a szülő értesítései, kérései' részben is 1,5 oldal tele volt orvosi igazolással.
Idén 8 tanítási napot hiányzott már.
Es csak most vetted észre, hogy ennyit hiányzott?
Szerintem egyáltalán nem normális, ez azt is mutatja, hogy nem vagytok tul jó beszélõ viszonyban.
pihenjen? hagyjál már, azért kellene oda járnia hogy ne legyen ekkora gyökér ha felnő...
Az ilyennek nem hogy gyereket, de még locsolócsövet sem adnék!
Nekem sose volt semmi rejtegetni valóm, anya is megbízott bennem, de mégis min. havonta megnézte anya az ellenőrzőmet.
Mivel megdöbbentél, gondolom nem volt ennyiszer beteg. Én a helyedben leülnék és elgondolkodnék, hogy mit rontottam el, s próbálnék változtatni rajta. Na meg komolyan elbeszélgetnék a lányommal, illetve felhívnám az osztályfőnököt is, és megkérném, minden egyes hiányzáskor hívjon fel, és kérdezze meg, hogy jogosan hiányzik-e a lányom, meg megkérném mesélje el, hogyan viselkedik az iskolában, kikkel barátkozik, azok is ennyit hiányoznak-e. Ahhoz, hogy könnyebben tudjál változtatni nem ártana tudnod a részleteket.
Az napi 5 órával számolva is 30 nap, és gondolom 11 osztályban nem 5 órája van minden nap (magamból kiindulva). 9 hónapból hiányzott maximum egyet, de inkább háromnegyedet. Az úgy nem olyan sok szerintem. Bár az érdekes, hogy ennyi igazolása van. Napokat maradt ki?
Te tudtál erről?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!