Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » A lányom a múlt tanévben 150...

A lányom a múlt tanévben 150 órát hiányzott. Normális?

Figyelt kérdés

A kezem ügyébe akadt a 18 éves lányom tavalyi ellenőrzője. Dugig volt orvosi igazolással, betelt a két oldalas 'mulasztások igazolása' rész, és 'az iskola és a szülő értesítései, kérései' részben is 1,5 oldal tele volt orvosi igazolással.

Idén 8 tanítási napot hiányzott már.

2012. okt. 8. 18:58
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
84%
Persze, lehet ennyit hiányozni, nálam is volt olyan év, hogy 180 órát hiányoztam. Azért, mert sokszor voltam beteg. Nem azért, mert szóltam, hogy most nincs kedvem bemenni mert fáradt vagyok vagy sokat kell tanulni. A kettő között azért elég nagy különbség van szerintem.
2012. okt. 8. 19:36
 22/32 anonim ***** válasza:
100%

Ha csak nincs valami komolyabb visszatérő betegsége, például baj a mandulával, akkor ez sok hiányzás. Nálunk anno gimiben, ennyivel már osztályozó vizsgát sem lehetett tenni, hiába nem haladta meg a hiányzás a tárgyankénti 30%-ot.

Nagyon le lehet maradni így a tanulásban. Én azért utáltam betegen otthon maradni, mert nagyon nehéz volt már 3-4 napot is bepótolni.

2012. okt. 8. 20:39
 23/32 anonim ***** válasza:
0%
nekem anno a max 222 volt, d volt olyan ismerősöm aki az 5 év 1 évnyit hiányzott, sztem ilyen korban normális, de ne vigye túlzásba
2012. okt. 8. 20:45
 24/32 anonim válasza:

"Azért az ember máshogy viszonyul a munkájához, ahol minden nap bent kell lenni, vagy kirúgnak, mint a sulihoz, ahol ha nem mész be, max unatkozol otthon, de nem maradsz le semmiről."

EGy gyereknek ez a munkája.A munkamorál nem születik az emberrel,ha nem nevelik rá,nem is lesz neki.Az elv a lényeg.Az meg régen rossz,hogy nem járunk suliba és helyette otthon unatkozunk.Az mire jó? Nem tudom,te milyen suliba jártál,de én igenis lemaradtam,mert nem voltam ott mikor a tanár magyarázott,így az a rész sötét folt volt,hiába tanultam meg a könyvből.

2012. okt. 8. 20:58
 25/32 anonim válasza:
100%
"sztem ilyen korban normális, de ne vigye túlzásba" MÁr bocs,de mi a túlzás?
2012. okt. 8. 20:59
 26/32 anonim ***** válasza:
100%

szörnyű olvasni, hogy csak egy év után döbbentél rá arra, hogy a lányod ennyit hiányzik, illetve ezek után, nemhogy a saját gyereked kérnéd számon, mint egy normális szülő, hanem ide írogatsz...

én ilyet tettem volna anno, páros lábbal rúgta volna ki itthonról

egy gyereknek az a dolga ennyi idősen, hogy iskolába járjon naponta, kivéve persze, ha beteg, de itt nem arról van szó

el kéne azon gondolkodni, hogy hol rontottad el

2012. okt. 8. 22:11
 27/32 anonim ***** válasza:
100%
Majd még visszasírja azt az időt, amikor tanulhatott volna, de nem tette...
2012. okt. 9. 16:19
 28/32 anonim válasza:
Hidd el, hogy ennél sokkal több a hiányzása.. csak ennyit ír be az iskola :) Volt nekem már olyan, hogy 1 hetet hiányoztam, és 2 órára írtak be hiányzónak...:D
2012. okt. 10. 15:19
 29/32 anonim ***** válasza:
100%

"A kezem ügyébe akadt a 18 éves lányom tavalyi ellenőrzője. "

Én itt elakadtam.... Hogyhogy a kezed ügyébe került és miért csak most?

2012. okt. 13. 19:11
 30/32 anonim ***** válasza:
Ez a bizonyítványban is benne van? A miénkben régen benne volt (olyan 4 éve). Mert ha nem, akkor lehet hogy csak a tanár számolta ki így a hiányzó napokat, ő meg 1-1 órára nem ment be és leigazoltatta stb. Amúgy szakközépben több óra van. Nekem gimiben olyan napi 7 volt többnyire. Olyan 5-6 hét hiányzással is simán kigyűlhet ennyi. Te tudod hányszor volt beteg. De mivel azt íród hogy sok a pecsétes beírt igazolása, így én megkérdezném, mert ez olyan lógós dolog lehet. Vagy nem járt fogdokihoz? Egyéb kezelése is és akkor még + pár nap betegség és meg is van.
2012. okt. 13. 22:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!