Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Van arról infótok, hogy az...

Van arról infótok, hogy az egyetemeken mikor lesz már online oktatás vagy esetleg online lesz-e a vizsgaidőszak?

Figyelt kérdés
Aki bármilyen pletykát hallott, akár tanártól, akár ügyintézőtől, vagy valami említésre méltó infóval rendelkezik, írja meg válaszban. Gyűjtsük egy helyre, amit tudunk vagy tudni vélünk, amiről suttognak, de nem hivatalos. Minden egyetem érdekel.

2021. nov. 20. 01:20
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/81 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként az online vizsgákat is meg lehetne oldani okosban. Egy kérdésre nem kell a tanárnak egy egész percet adni hanem jóval kevesebbet és így kizárható a csalás. Aki tudja annak nyilván nem kell olyan sok idő az egyszeres választáshoz, de még a többszörös választáshoz sem.

Egyedül csak gyakvizsgára kellene megoldani a bejárást mert valljuk be hogy sokkal könnyebb mumuskodni egy kamerán keresztül, mint a tanár orra előtt.

Konkrétan én is kirendelhető vagyok mégis jobbnak látom legalább a hibrid vizsgaidőszakot, ha már egy ember életét meg tudom vele menteni hogy nem szállok fel a csurig tömött buszra, akkor már megérte az egész.

2021. nov. 29. 14:34
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!