Van arról infótok, hogy az egyetemeken mikor lesz már online oktatás vagy esetleg online lesz-e a vizsgaidőszak?
Egyetemre sem kötelező járni, mint ahogyan moziba sem.
Amikor beiratkoztál az egyetemre akkor vállaltad a jelenléti oktatást. Te az egészségféltés miatt szeretnél digitális oktatást. Az állami akarat jelenleg az, hogy nem támogatják az online oktatást. Véleményem szerint a covid nem tűnne el varázsütésre ha bevezetnék az online oktatást. Sokan csak azért szeretnének online oktatást, mert könnyebb vizsgázni...
Ezzel lehet nem egyetérteni.
Keress magadnak egy online egyetemet!
És ha láttam vagy nem láttam, akkor mi van? Összedől a világ? Lejön Jézus a Mennyekből és megint? Tényleg ennyire rugalmatlan vagy? Különleges idők különleges helyzeteket hoznak. Erőltetni valamit, mert le van írva, vagy mert ez a szokás, teljesen felesleges.
Létezik jól bevált megoldás, már a tanároknak se kell megtanítani, hogy működik, a rendszer ki van építve. Internet mindenkinél van.
Én is szeretném, ha apukám vizsgázna helyettem.
Hol kell aláírni a petíciót hozzá?
Van három hét a vizsgaidőszakig. Addig nem bírjátok ki jelenlétiben?
Voltam más helyett írásban vizsgázni online kameraképpel és mégsem buktam le. Kb 100-an vizsgáztak gazdasági matekból és számvitelből zoomos kameraképpel. Szerinted hány hasonló ember keresett vizsgánként 20 ezret? Tudom most azzal jössz, hogy jelenlétiben is mehet valaki más helyett vizsgázni, viszont azt már nem vállalnám be.
#48 pedig ennyi ésszel tudhatnád, hogy akár online, akár jelenléti formában csinálod, közokirat-hamisítást követsz el. Meg ha te személy szerint jelenlétiben nem is csinálnád, mások ugyanúgy elkövetnék, szóval miért is zavar téged mindez? Arról nem beszélve, hogy aki saját tudással nem tudja abszolválni a vizsgáit, a záróvizsgán nem valószínű hogy átmegy (már ha eljut odáig), ergo nem végzi el az egyetemet, így felteszem újból a kérdést: mit zavar téged, hogy vannak akik nulla energiabefektetéssel vizsgáznak le egy vagy több tárgyból? Neked ebből származik bármi hátrányod?
Mellesleg, a valamirevaló szakokon nincs ilyen hogy kameraképes írásbeli, hanem ha kell, 1000 embert is levizsgáztatnak szóban, felkészülési idő nélkül, élesben. Ezért se értem amikor ezzel jönnek az online oktatás-ellenesek, hogy fúj mindenki puskázni akar. Valószínűleg egyetemet csak kívülről láttak.
A Pazmany BTK-n aztan nagyon relevans a gazdadagi matek vizsga emlegetese :D
Igen, azert ne legyen a PPKE-BTK-n online oktatas, nehogy mas helyett levizsgazz gazdasagi matekbol :)
Egyebjent meg gratulalok, azzal vafolsz masokat, hogy csalasi lehetosegek miatt akarnak onlineban lenni, aztan bevallod, hogy egyebkent te is elkovetted mar ezt es 20 ezret kerestel vele. Ugyes, kovetkezetes es becsuletes ember vagy.... azt hiszem, a velemenyed innentol ignoralhatjuk is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!