Van arról infótok, hogy az egyetemeken mikor lesz már online oktatás vagy esetleg online lesz-e a vizsgaidőszak?
Figyelt kérdés
Aki bármilyen pletykát hallott, akár tanártól, akár ügyintézőtől, vagy valami említésre méltó infóval rendelkezik, írja meg válaszban. Gyűjtsük egy helyre, amit tudunk vagy tudni vélünk, amiről suttognak, de nem hivatalos. Minden egyetem érdekel.2021. nov. 20. 01:20
2/81 A kérdező kommentje:
Jajj de jó nektek, irigyellek :) (Üdv, PPKE BTK)
2021. nov. 20. 01:45
3/81 anonim válasza:
Ha elindul a dominó, talán másutt is így lesz (imádkozok érte)
4/81 anonim válasza:
Ja én nem eltés vagyok, nálunk még jelenléti van szintén. Mondjuk én még 2 hétig nagyon szeretném, ha így is maradna, mert van egy zh, ami online kb a poklok pokla, de utána felőlem is mehet 😇
5/81 A kérdező kommentje:
Akkor bocsi :) Hát, két hetet még tán kibírok, de december 1-el már igazán bevezethetnék, azt a maradék pár előadást le lehetne tolni online, és a vizsgák is mehetnének így. Már megfulladok a maszkban, és nálunk már van olyan TO-s is, aki covid miatt van betegszabin (ezt beszélik legalábbis, és nem diáktól hallottam), szóval nem kellene már ezt a bejárást erőltetni. Nagyjából megvolt az ősz, de az elővizsgákat, decemberi (karácsonyi hangulatú) vizsgákat már lehetne online tolni igazán.
2021. nov. 20. 01:55
6/81 anonim válasza:
2021-et írunk, ha van valami az 5 percen belül elterjed úgy is interneten.
7/81 anonim válasza:
A vizsgaidőszakig 3 hét. Szerintem addig sok helyen marad a jelenléti vagy áttérnek hibridre. Utána vizsgaidőszak, ami jelenléti vizsgákkal lesz tele.
Üdv: egy BME-s
8/81 anonim válasza:
Nem tervezünk online oktatásra átállni. Legjobb tudomásom szerint. A Pázmányon belül amúgy sincs tömeges hiányzás covid miatt, nem igazán indokolt, hogy online legyünk.
Üdv, egy pázmányos (BTK)
9/81 anonim válasza:
BME jelenléti vizsgákkal tervez január végéig, tanárok is úgy szoktak elköszönni, hogy "jövő héten találkozunk". Egy-két konzi néha online van, de semmi jelét nem tapasztalom, hogy át akarnának állni.
10/81 anonim válasza:
Remélem soha. Jobb a suliba járni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!