Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Van arról infótok, hogy az...

Van arról infótok, hogy az egyetemeken mikor lesz már online oktatás vagy esetleg online lesz-e a vizsgaidőszak?

Figyelt kérdés
Aki bármilyen pletykát hallott, akár tanártól, akár ügyintézőtől, vagy valami említésre méltó infóval rendelkezik, írja meg válaszban. Gyűjtsük egy helyre, amit tudunk vagy tudni vélünk, amiről suttognak, de nem hivatalos. Minden egyetem érdekel.

2021. nov. 20. 01:20
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/81 anonim ***** válasza:
67%

DE EK

Majdnem mindenki oltott mivel kötelezővé lett téve, úgyhogy még csak meg sincs fordulva a fejekben ilyen lehetőség.

2021. nov. 20. 10:22
 12/81 anonim ***** válasza:
100%

DE NK

Nálunk már az egyik gyakorlati órán volt róla szó hogy hogy lesz a vizsga ha esetleg online kellene vizsgázni.

2021. nov. 21. 10:11
 13/81 anonim ***** válasza:
93%
Lesz online oktatás mindenhol. Kicsit még tartsunk ki, el fog jönni!
2021. nov. 21. 15:26
 14/81 anonim ***** válasza:
86%
Egerszegen (pte) nincs szó átállásról, őszi szünetben e-mailben a rektor vagy a dékán ezt le is írta. A gyakorlati órák miatt biztos nem megyünk és mivel kötelező az oltás és maszk, ezért én nem látok rá sok esélyt. Pláne, hogy nálunk kb nem is beteg senki, aki nincs ők kirendelés miatt hiányoznak általában. És kb 3 hét van vissza a vizsgaidőszakig, addig tuti nem megyünk már onlineba
2021. nov. 21. 16:13
 15/81 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk jövő héttől online oktatás lesz (PPKE-JÁK). Egyébként indokolt is, a tanárok is egyre hullottak az utóbbi hetekben, a diákok meg egyre kevesebb számban jártak gyakorlatra. Egyébként néhány napja még az egyik tanárunk azt mondta, hogy a kari utasítás szerint a szorgalmi időszak marad jelenléti, így érdekes hogy mégis ilyen gyorsan átállunk az online-ra..

Ettől függetlenül, a KRE-BTK-ról tudom, hogy ott online vizsgaidőszak lesz.

2021. nov. 21. 16:14
 16/81 A kérdező kommentje:

Hm. Érdekes, hogy ezek szerint karonként lehet dönteni róla, és nem az egyetem rektora rendeli el. Gondolom ezt abból, hogy itt van olyan válaszoló, aki azonos egyetemről két külön álláspontot említ. (Pl. Pázmány AJK és BTK).

Egyébként annak látnám a legtöbb értelmét, ha a vizsgaidőszak már full online-ba menne, még ha a szorgalmit ki is akarják húzni a végéig.

2021. nov. 21. 22:09
 17/81 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem nyugodtan mehetne az online hétfőtől mindenhol. Egy hét és valószínűsíthetően a járvány is úgy alakul, hogy szükséges lesz további intézkedésekre.
2021. nov. 21. 22:19
 18/81 A kérdező kommentje:

Jó, hát én se bánnám, ha nem kellene feljárni Budapestre hétvégente (levelezős vagyok), mert rengeteg pénzbe kerül, és az óráim többsége nem interaktív, vagyis kamerán keresztül is ugyanígy látnám a diasort és hallanám mellé a magyarázatot. Tök felesleges ezért személyesen ott lenni, és mint mondtam, irtó drága is. Ráadásul pár óra a maszkban, és kezdek szédülni, egyszerűen nem úgy kapom a levegőt, zavar, rossz érzés.

Szóval ha a Pázmány BTK is átállna, és nem ellenezném. Legalább a levelezős órákat tarthatnák így. Felnőtt emberek vagyunk, elég egy beteg, és szétvisszük az ország minden szegletébe a vírust, miután vége a pénteki vagy szombati oktatásnak. Aztán beviszik a családtagjaink az ő munkahelyükre, a gyerek az óvodába/iskolába, és tovább is adja. Oltottként is lehetek hordozó. Szóval ennek tényleg nem sok értelme van így.

2021. nov. 21. 22:28
 19/81 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk diszkréten jelezték, hogy "oltassátok be magatokat köcsögök, nem lesz itt távoktatás": küldtek egy Neptun üzit, hogy beltéren maszkot kell hordani és igazából ennyi volt az intézkedés, akinek meg esetleg problémája lenne azzal, hogy beoltassa magát, annak szervez az egyetem alkalmat rá és akkor már nem hisztizhet a védettségére hivatkozva 😂
2021. nov. 22. 03:32
 20/81 anonim ***** válasza:
90%
Amíg az eü szakemberek és oktatási szakemberek nem lobbiznak érte hangosan, addig tuti nem lesz országos online. Márpedig senki meg sem említi mostanában az online oktatást. Még az orvosi kamara több pontos követelésében/javaslatában sem volt benne.
2021. nov. 22. 11:37
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!