Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Van arról infótok, hogy az...

Van arról infótok, hogy az egyetemeken mikor lesz már online oktatás vagy esetleg online lesz-e a vizsgaidőszak?

Figyelt kérdés
Aki bármilyen pletykát hallott, akár tanártól, akár ügyintézőtől, vagy valami említésre méltó infóval rendelkezik, írja meg válaszban. Gyűjtsük egy helyre, amit tudunk vagy tudni vélünk, amiről suttognak, de nem hivatalos. Minden egyetem érdekel.

2021. nov. 20. 01:20
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/81 A kérdező kommentje:

Elárulnám, 60-as, hogy a levelezősöknek is be kell járni. Hétvégente, egész napokra. Van mgé ilyen "okos" hozzászólásod?

Élhetnek végre nyugodtan? Csodálatos, hogy lesz.arod, hogy hetente kihal egy kisebb településnyi ember, 1500-2000 fő, de neked az a fontos, hogy "nyugodtan élhess". Na most figyelj, nem fog tetszeni, de nagyon megérdemelnéd: kívánom, hogy veszíts el valakit, aki fontos neked, és majd akkor legyen ekkora a pofád a nyugodt életről.

2021. nov. 26. 12:34
 62/81 anonim ***** válasza:
9%

Hú, kérdező, Te aztán mentálisan már nagyon kész vagy!

De a hozzászólásaidból ítélve nem lehetsz nagyon értelmes emberke. Legriasztóbb az egészben, hogy egyetemista vagy. Azt hittem, hogy azok kicsit értelmesebbek, de remélem, te csak a kisebbséget képviseled:-)

Nem gondolnám, hogy lesz@rom, hogy hetente sokan meghalnak, de azért annak örülök, hogy még mindig több millió egészséges ember van az országban:-)

Az meg aztán végképp nem érdekel, hogy a gyakorin Te mit kívánsz nekem:-D. Mivel nem tartalak Téged sokra, bármit is kívánhatsz nekem:-)

És bizony fontos, hogy nyugodtan élhessünk. Képzeld, én járok rendszeresen uszodába, konditerembe, színházba, baráti társaságba. És tök elégedett ember vagyok. És egészséges, pszichésen is:-) Nem is írok ilyen szánalmas kérdéseket a gyakorira, mint te:-)Pletykáktól és suttogásoktól remélni, hogy majd bevezetik az online oktatást, és megoldódik majd ettől a nyomorod???

Na de mindegy is, Neked további sikeres rettegést és hasztalan reménykedést kívánok!:-)

2021. nov. 26. 12:56
 63/81 anonim ***** válasza:
89%
Egyszer biztos lesz, alig várom.<3
2021. nov. 26. 14:13
 64/81 anonim ***** válasza:
100%
Te kezdted a szemelyeskedest, 62-es, szoval megerdemelted tőle. A tokeletes eleted mellett meg csoda, hogy van idod olyan kerdesek ala jonni kommentelni, ami teged nem is erint. Latszik, hogy csak stresszlevezetesre hasznalod az oldalt. Nem vagy jobb azoktol, mint akiket lenezel.
2021. nov. 26. 17:13
 65/81 anonim ***** válasza:
100%

60 válaszoló járt valaha egyetemre???? Szerinte a levelező mit jelent? Mert pont hogy be kell járni, de gondolom olyan okos, hogy azt hiszi a levelező levelez....

Egyébként mérlegelni kellene hogy hol lehet és hol nem, mivel az egyetem jogi karán lehet ahol azért leendő ügyvédek, jogászok tanulnak, ne már hogy egy pl általam hobby-ból tanult bölcsész szakon ne lehessen. Röhej! Vagy igaz mivel hobby, és fizetek is érte így ne dönthessem el hogy fontos e az egészségem van sem. Ja de eldönthetem kicsesztem az ablakon egy csomót aztán hagyjam ott, köszi...

2021. nov. 26. 18:24
 66/81 anonim ***** válasza:
79%

Na meg aztan az ELTE BTK is egy olyan "tré" egyetemi kar, ugye, hogy csupa hulye kerul ki onnan... Es megis online-ban vannak. De neeem, a 60-asnak nincsenek gatlasai, ha arrol van szo, hogy kell vagdalkozni azert, hogy neki meglegyen a kolibuli.

Tovabbra is az a velemenyem, hogy a BTK egy elmeleti oktatohely, es nincs megszerezheto tobblettudas abban, ha stemelyesen ulsz ott, mint ha online hallgatod es nezed a diasort. A legtobb tanarom igy is beadando dolgozatot irat, csak 1-2 zh fordul elo, es egyebkent azt is siman meg lehetne oldani pl idore meno online űrlap kitoltesevel. Valasdza ki a gelyes valaszt/ egeszitse ki/indokolha meg dtb, mikoznen a kus szamlalo meri a feladatra szant idot. Ilyen esrtben nem lehet fellapozni a tananyagot, es kikeresni a helyes valaszt, szoval az nem indok, hogy jajj, puskazni fogunk. A nyelvbizsgakon nem paraznak ennyire.. sot, mar online nyelvvizsga is letezik. Uristen, hat mik vannak, hogy fog ez megszolalni, ha otthon, mackonadragban szerezte a nyelvvizsgajat! Skandallum!

2021. nov. 27. 04:57
 67/81 anonim ***** válasza:
59%
Mikulástól kérhetnéd az online oktatást. Ha a Miki nem hozza el, kérd a Jézuskától. Ha az sem, akkor a húvéti nyuszitól.
2021. nov. 27. 05:00
 68/81 anonim ***** válasza:
10%

Ja, szeptember eleje óta itt nyafog mindenki. A vadászkiállítással kezdődtek a spekulációk. Aztán azóta is minden nyitva, és élünk és virulunk. Már aki nem otthon retteg.

Szerintem a nyúl sem hoz online-t, nagyon remélem:-)

2021. nov. 27. 18:50
 69/81 anonim ***** válasza:
100%
Sok egyetem átállt már és folyamatosan csatlakozik hozzá a többi, szóval nem tudom mire fel kárörvendesz olyasvalamivel kapcsolatban, ami láthatóan nem is érint.
2021. nov. 27. 19:38
 70/81 anonim ***** válasza:
0%
Kárörvend a fene.
2021. nov. 27. 19:51
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!