A MÁV ma is leselejtezné és feldarabolná a Nohabokat?
71# hú, ember nagyon összevissza kevered-kavarod, félre értelmezed az állításaimat, meg mint egy jó politikus kiragadsz részleteket és azzal próbálod magad igazolni.
Most akkor azt állítottam, hogy a Szergejeknek nem csak mellékes feladata volt a személy vontatás vagy fordítva? Döntsd már el.
A Nohaboknál pedig hol volt az konkrétan kimondva, hogy a fő területük a személyvontatás, amikor már a kezdetek kezdetén is továbbítottak tehet vonatokat?
Akárhol olvastam erről a témáról mindenütt azt írták, hogy a Nohabok megbízhatóbbak voltak és gazdaságosabban üzemeltethetőek mint a Szergejek, ezt írták az Indóházban, Indóház Extrában, olvastam erről könyvekben, fórumokon stb. de amit idéztél abban is írtam, hogy ha neked erről más a tapasztalatod akkor legyen úgy. A wiki pedig nem a kedvenc oldalam, akármenynire is szeretnéd. Olyat meg aztán tényleg sehol nem írtam, hogy a Nohab-Gm írása nem megbízható, nemtom ez honnan jött le neked, de vagy bemagyaráztad magadnak, vagy tényleg szövegértelmezési problémáid vannak. Abban a válaszomban, pont azt írtam, hogy a link forrása a Nohab-GM oldalról való amit már régóta ismerek.
Azt pedig továbbra is tartom, hogy sokan vitába szállnának veled vasutasok és mozdonyvezetők is arról, hogy a Nohabok feldarabolása jó döntés volt, Továbbra is tartom azt is, hogy többet érdemes lett volna megmenteni, ha tetszik ez neked, ha nem.
Én már csak annyit teszek hozzá, hogy egyrészt folytassa, legalább jól röhög rajta mindenki, másrészt szerintem arra hajt, hogy felülmúlja a súrlódó sínes rekordot, ami 13 oldalig jutott el. Talán még az is kiderül, hogy azt is ő nyitotta, megfordult már a fejemben.
https://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__egyeb-kerdesek__1..
"Azt pedig továbbra is tartom, hogy sokan vitába szállnának veled vasutasok és mozdonyvezetők is arról, hogy a Nohabok feldarabolása jó döntés volt, Továbbra is tartom azt is, hogy többet érdemes lett volna megmenteni, ha tetszik ez neked, ha nem."
Szerintem az itteni válaszolók közül nem csak én vagyok vasutas, de ahogy nézem nem nagyon értett egyet senki veled, szóval erről ennyit. :D
Ja amúgy bónusz, hogy Szergejen kényelmesebb volt szolgálni bizonyos tekintetben, de ezzel is nyilván mindenki vitatkozna, főként a döntött szélvédő kellemes hatásairól napsütésben és hogy a TC szellőző a vezetőállás padlózatán át nem kívánt klímaként üzemelt télen is. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!