Vajon mit kezdenek a magánszemélyek a BKV Leselejtezett ikarusaival?
2020. ápr. 14. 10:56
1/10 anonim válasza:
Nézegetik, esetleg rendbehozzák, netán bérbe adják egy-egy alkalomra.
3/10 anonim válasza:
a gyűjtők viszik az ilyeneket mint a cukrot.
meglepédnél mennyi gyűjtemény van az országban - csak nem nyilvánosak.
Német gyűjtőknek ez az ár meg kb szotyira pénz, szóval ő meg csak azért is megveszi, mert ha jó akkor felújítja, ha meg már gytya akkor a használható részeket felhasználják másik felújíítására.
4/10 anonim válasza:
Ahol lakunk, nyílt egy fizetős, őrzött parkoló a prérin, egyből ott termett 15-20 régi busz (a felük BKV-s). Többnyire gyűjtemény. De én például láttam már pár éve olyat is, hogy egy biztosan leselejtezett busszal (ráncajtós 2017-ben) ment magánszemély egy fővárosi úton.
5/10 anonim válasza:
Ezt megveszi valami német csóka (mint előttem is írták nekik ez aprópénz) és viszik a Béke Tóni féle emberekhez. https://www.youtube.com/channel/UCqEAPKHkHwY5euSSgDkTfvg
6/10 anonim válasza:
- felújítják nosztalgiának, veteránjárműnek
- hobbiszinten használják (pl. találkozókra)
- átalakítják kreatív célra pl. büfé, kávézó, étterem, stb.
- berakják a kert végébe fészernek
7/10 anonim válasza:
Szemely szerint en, ha kertes hazban elnek, es lenne eleg hely hozza, en kipofoznam, felujitanam belulrol, es valami kis “vendegszoba” szerusegnek hasznalnam, vagy gyerekeknek is tokeletes lenne jatszohelynek.
9/10 anonim válasza:
A kérdező se találkozott még sosem veteránjárművessel, akinek bejönnek a buszok is. Drága hobbi, nem mondom de így is sok művelője van. pl. csak Ikarus 266-ból annyit mentettek meg gyűjtők, hogy egy vidéki buszállomás összes helyközi járatát ki lehetne adni annyival.
10/10 A kérdező kommentje:
9-es: Ez ígyvan
2020. ápr. 16. 23:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!