Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » A budapesti mobilbérleteseket...

A budapesti mobilbérleteseket miért nem zavarja az a tucatnyi technikai feltétel, ami egy mobilbérlet vásárlásához és használatához kell? Ennyire iszonyodnak a papírtól?

Figyelt kérdés
Régebben szépen berakták a bérletüket a telefon és az átlátszó telefontok közé, és az ott volt háborítatlanul egy hónapig. Most inkább vállalják a telefon lemerülését, internet pillanatnyi hiányát, QR kód olvasó hibáját, stb.-t, csak azért hogy ne legyen ott a papírfecni a tokban.
2022. márc. 13. 12:25
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/71 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, ne haragudj, elárulnád nekünk, hány éves vagy?
2022. márc. 15. 20:59
 52/71 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem jobb esetben is tinédzser.
2022. márc. 15. 21:00
 53/71 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező, szerintem ne erőltesd ezt a szex-témát, mert szemmel láthatóan te vagy itt az egyetlen, akinek jót tenne egy kiadós dugás. Szerintem attól kicsit megnyugodnál és nem akarnád mindenáron ráerőltetni a népre a hülyeségedet, ami már rég messze jutott attól, amivel elindultál.
2022. márc. 15. 21:01
 54/71 A kérdező kommentje:

27 éves vagyok, és nem kell napi nyolc órát bent lennem. (Tudod, kinek milyen egzisztenciája van. Tőled elvárják a napi 8 óra bentlétet, máskülönben kirúgnának.) Ezáltal van időm mindenre.

De korábban, mikor napi nyolc órát bent kellett lennem, akkor se csináltam okostelefonon semmit, mert tökéletesen megvoltam nélküle. Igazából ezt egyedül ti gondoljátok, hogy milyen praktikus az okostelefon; egy normális emberben fel se merül, hogy neki nehezére esik fizetéskor a telefon helyett a kártyát elővennie, vagy ebédidőben lebandukolni a menzára. Vagy megállóban várakozás KÖZBEN megvennie a bérletet.

2022. márc. 15. 21:11
 55/71 A kérdező kommentje:
És a legfontosabb, hogy amit te állítólag hasznosabb időtöltésre szánsz, az az idő valójában nem is létezik. Attól, hogy a menzán eszek, nem leszek annyival több időt bent a munkahelyen. És attól, hogy nincs robotporszívóm, nem fogok naponta fél órát porszívózással tölteni.
2022. márc. 15. 21:20
 56/71 anonim ***** válasza:
100%

Oké, de legalább azt abbahagynád, hogy a te életedet akarnád másra kényszeríteni?

Nem tetszik az életed, azért kényszeríted másra, mert ez pillanatnyi önelégültséget okoz?

2022. márc. 15. 21:28
 57/71 A kérdező kommentje:
Nem, nem hagyom abba, mert miattatok szar a világ, nem miattam. Igen, valóban nekem tenne jót egy kiadós dugás, de nincs kivel, mert mindannyiótoknak fontosabb a telefon nyomogatása mint a szex. Ezért kérdeztem, hogy ti a szexet is telefonon csináljátok?
2022. márc. 15. 21:30
 58/71 anonim ***** válasza:
100%

Akkor tényleg te vagy a másik kérdés kiírása.

Mi köze az online jegynek a szexhez?

Higgadj le egyébként, menj le futni.

2022. márc. 15. 21:32
 59/71 anonim ***** válasza:
100%
Nahát,valakinek nem jött össze a szerelmi élete? Ez is biztos miattunk van.
2022. márc. 15. 21:34
 60/71 anonim ***** válasza:
100%
Ja, meg bezavartak a robotporszívó frekvenciái!
2022. márc. 15. 21:35
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!