A budapesti mobilbérleteseket miért nem zavarja az a tucatnyi technikai feltétel, ami egy mobilbérlet vásárlásához és használatához kell? Ennyire iszonyodnak a papírtól?
“ Mint mondtam nekem még a felszínen se mindig van,”
Akkor a hiba az ön készülékében van.
Nekem a 6 éves agyonhasznàlt telefonommal rendben működött. Kollégám valami kilós Huaweivel hasznàlta. Így minden szándékod ellenére azt se magyarázod meg (nekem legalábbis nem) hogy csak a csúcsszuper telefonokkal működik…
Amúgy nem értem ezt a vergődésed. Neked fos a telefonod, neked nem jó. Másnak jó a rendszer, szereti. Miért nem bontakozik ki benned, hogy nálad van esetleg hiba, nem az összes többivel?
“ mint kiépíteni egy “okos”, kártyás rendszert.”
Ha van eszük, ezt már nem is fogják erőltetni. 20 éve ia vérciki volt már egy kártyával bohóckodni, azóta pedig a mobil megold mindent…
Nem véletlenül nem erőltetik most sem ezt a rigó irànyt…
"Ha kikapcsolod a netet, abbahagyja a szenvedést, és betölti a jegykódot offline is."
És ha nekem nincs jegykódom, mert mondjuk bérlettel szeretnék felszállni egy elsőajtós buszon, akkor mit csináljak ilyenkor? Gyalogoljak, tudom.
“ És ha nekem nincs jegykódom,”
Minden online terméknek van jegykódja… Nem gyalogolnod kell, csak leállni a retardációddal, és elmenni megírni a házifeladatod… Holnaputàn suli.
Kifejezetten azt írtam, hogy máshol is problémás.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!