A budapesti mobilbérleteseket miért nem zavarja az a tucatnyi technikai feltétel, ami egy mobilbérlet vásárlásához és használatához kell? Ennyire iszonyodnak a papírtól?
"Miért nem bontakozik ki benned, hogy nálad van esetleg hiba, nem az összes többivel?"
Hogy lenne már nálam a hiba? Vettem egy telefont, majd rendeltetésszerűen használtam 8 évig. Ha rendeltetésszerű használat mellett nem működik valami, ott a gyártó lehet legfeljebb a hibás.
Köszönöm szépen, végre valaki beszámolt egy problémáról. Gondolom az eddigi válaszolók szerint a te eseted se valós, hisz már egy méterről, atomvillanás mellett is be kell töltődnie a kódnak.
Igen, mert te a burzsoáziához tartozol és kéthetente vásárolsz új telót.
Ha ettől lenyugszol, akkor:
Igen, beismerem.
Nem kell elitnek lenni. Az én telefonom idén 3 éves, tökéletesen tudom használni a Mobiljegyet (soha egyetlen akadás nincs rajta). Azért egy 3 éves telefonhoz nem kell elitnek lenni, ha a vételárat leosztom 36 hónapra, akkor az havi 6 ezer forint. Nem hinném, hogy ezt csak az emberek 60%-a engedheti meg magának.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!