Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » A budapesti mobilbérleteseket...

A budapesti mobilbérleteseket miért nem zavarja az a tucatnyi technikai feltétel, ami egy mobilbérlet vásárlásához és használatához kell? Ennyire iszonyodnak a papírtól?

Figyelt kérdés
Régebben szépen berakták a bérletüket a telefon és az átlátszó telefontok közé, és az ott volt háborítatlanul egy hónapig. Most inkább vállalják a telefon lemerülését, internet pillanatnyi hiányát, QR kód olvasó hibáját, stb.-t, csak azért hogy ne legyen ott a papírfecni a tokban.
2022. márc. 13. 12:25
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/71 A kérdező kommentje:

"Miért nem bontakozik ki benned, hogy nálad van esetleg hiba, nem az összes többivel?"

Hogy lenne már nálam a hiba? Vettem egy telefont, majd rendeltetésszerűen használtam 8 évig. Ha rendeltetésszerű használat mellett nem működik valami, ott a gyártó lehet legfeljebb a hibás.

2022. márc. 14. 10:35
 32/71 anonim ***** válasza:
100%
Akkor nem neked való. Másnak praktikus.
2022. márc. 14. 10:36
 33/71 anonim ***** válasza:
100%
Vegyél papíralapú bérletet, mert sajnos a telefonod nem alkalmas arra, hogy a napi utazás közben mobilbérletet használj, pont. Nekem soha semmi problémám sincsen az internettel, a telefonom 1-2 másodpercen belül betölti a Mobiljegyet.
2022. márc. 14. 10:37
 34/71 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen, végre valaki beszámolt egy problémáról. Gondolom az eddigi válaszolók szerint a te eseted se valós, hisz már egy méterről, atomvillanás mellett is be kell töltődnie a kódnak.

2022. márc. 14. 10:37
 35/71 A kérdező kommentje:

Igen, mert te a burzsoáziához tartozol és kéthetente vásárolsz új telót.

2022. márc. 14. 10:38
 36/71 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell kéthetente telefont vásárolni ahhoz, hogy működjön a mobiljegy. Azt hiszem, nem kell hosszasan magyaráznom, egy 6-8 éves telefon miért nem alkalmas erre. Nem kap frissítéseket, elavult a rendszer, stb. Ilyen sokáig használsz egy telefont? Nemes szándék, követendő példa. De neked tényleg jobb a papír bérlet.
2022. márc. 14. 10:44
 37/71 A kérdező kommentje:
Szóval végre beismered, hogy a mobiljegyrendszer az elitnek készült. (Attól hogy esetleg az ember 60 százaléka tartozik bele, nevezhetjük elitnek.)
2022. márc. 14. 10:45
 38/71 A kérdező kommentje:
Kíváncsi lennék, hogy mit mondana a "zöld" Karácsony Gergely, ha odamennék hozzá, és azt mondanám, hogy itt van nálam egy telefonálásra tökéletesen használható mobil, de sajnos el kell dobnom, és újat kell vennem, mert az Ön rendszerét nem tudom használni vele.
2022. márc. 14. 10:47
 39/71 anonim ***** válasza:
100%

Ha ettől lenyugszol, akkor:

Igen, beismerem.

2022. márc. 14. 10:47
 40/71 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell elitnek lenni. Az én telefonom idén 3 éves, tökéletesen tudom használni a Mobiljegyet (soha egyetlen akadás nincs rajta). Azért egy 3 éves telefonhoz nem kell elitnek lenni, ha a vételárat leosztom 36 hónapra, akkor az havi 6 ezer forint. Nem hinném, hogy ezt csak az emberek 60%-a engedheti meg magának.

2022. márc. 14. 10:55
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!