Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Ittasan ti óvatosabban vagy...

Ittasan ti óvatosabban vagy felelotlenebbul vezettek?

Figyelt kérdés
Ha én beiszok akkor sokkal óvatosabban vezetek, nagyobb távokat hagyok rá és lehetoség szerint nem is megyek túl messzire. Mindíg csodálkozom, ha olyat hallok, hogy ittasan gyorshajtva kisodródott stb.

2015. júl. 30. 22:09
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező. Remélem mihamarabb felkenődsz egy fára a haverjaiddal. Nyaktól lefele meg bénulj meg. De ha gondolod a traktorom tolólapjának is nekironthatsz te kretén. Az maga csak 3 tonna. Legalább a fa is épségben megússza.
2015. aug. 3. 22:18
 32/38 anonim ***** válasza:

Időpont ma 22:18

És szegény traktoros kárára nem gondoltál? Azért egy autó tömege elég nagy kárt tud okozni. De az ötlet ettől függetlenül nem rossz csak finomítani kéne rajta.

De itt úgyis a mindenki hülye csak ő a helikopter esete forog fent. Nem fogja fel, hogy a baleseti statisztikákban nem véletlenül szerepel a vezető helyeken az ittas vezetés, a gyorshajtás, a kettő kombinálva, a mobil buzerálás stb. Csak az a szomorú, hogy az ilyen gyökerek közlekednek. A megkülönböztetett jelzésű járművek nagyrészt is azért karamboloznak, mert az ilyen gyökerek nem adják meg nekik az elsőbbséget vagy hasonló mulasztásuk miatt.

Ma jöttünk nyaralni én 90-el mentem, ahol lehetett ott többel vagy épp kevesebbel, hogyha kellett, és elég sok gyökér ment el mellettünk. Ezek a faszok mind supermennek képzelik magukat. Rengeteg ilyen autót hoznak be és a legszomorúbb, hogy valamiért az ilyen gyökérmocskok legtöbbször megússzák és a másik autóban lévők halnak meg. Egy f_szkalap kamionos le is szorított, hogy megelőzzön. Aztán legtöbb 500m-rel ment előttünk kb 100km-en keresztül. Ezért megérte az istenbarmának, hogy megelőzzön. Mielőtt lekanyarodtam két autóval előttünk ment. De volt másik ilyen barom kamionos is.

2015. aug. 3. 22:31
 33/38 anonim ***** válasza:

Ma 22:31. Azt írtam hogy az én traktorom. Annak a tolólapja csak a 3 tonna. Gondold el hogy akkor a traktor mekkora. :)

Meg sem érezne egy személyautót.

2015. aug. 3. 22:51
 34/38 anonim ***** válasza:

@5 kecske vezetés közterületen szintén csak józanul szabályos, hiszen forgalomban résztvevő, vezető személy vagy, akire a KRESZ vonatkozik. Bezony! De közúttól elzárt területen, pl mezőn ott ittasan is vezethetsz (akár állatokat is).

Ha a pásztor ittas, nem mehet át a juha az úton. :)

2015. aug. 6. 22:56
 35/38 anonim ***** válasza:

Na baromállat vezessél ittasan. Remélem te egy fára kenődsz fel és nem a szembejövőbe mész bele.

[link]

2015. aug. 14. 19:17
 36/38 A kérdező kommentje:
Barom arc, ez a p.cs a linkben mobilozott és nem ivott. Legalább olvasni tudnál! Én speciel ittasan sokkal jobban odafigyelek a vezetésre nem, hogy a mobilom után kotorásznék a kocsiban. Sokat vezettem Amerikában is ittasan, de soha nem volt egy balesetem sem. A rendor is félrehúzótt már úgy, hogy mondjuk látta, hogy egy bárból jovok ki. Lecsekkolt látta, hogy minden oké és tovább engedett. Amcsiban nagyon sokan fogyasztanak alkoholt és abszolút semmi gond nincs belole. Ha valaki világáról nem tud az nyílván más szitu.
2015. aug. 15. 21:43
 37/38 anonim ***** válasza:
Akkor Menj Amerikába vezetni ittasan. Egyébként meg benne volt hogy ittas is volt. Biztos ittasan nézted meg, és fel sem tűnt hogy mit mondtak benne.
2015. aug. 16. 07:56
 38/38 anonim válasza:
ittasan pl sehogy nem vezetek..
2015. aug. 16. 08:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!