Ittasan ti óvatosabban vagy felelotlenebbul vezettek?
Időpont ma 22:18
És szegény traktoros kárára nem gondoltál? Azért egy autó tömege elég nagy kárt tud okozni. De az ötlet ettől függetlenül nem rossz csak finomítani kéne rajta.
De itt úgyis a mindenki hülye csak ő a helikopter esete forog fent. Nem fogja fel, hogy a baleseti statisztikákban nem véletlenül szerepel a vezető helyeken az ittas vezetés, a gyorshajtás, a kettő kombinálva, a mobil buzerálás stb. Csak az a szomorú, hogy az ilyen gyökerek közlekednek. A megkülönböztetett jelzésű járművek nagyrészt is azért karamboloznak, mert az ilyen gyökerek nem adják meg nekik az elsőbbséget vagy hasonló mulasztásuk miatt.
Ma jöttünk nyaralni én 90-el mentem, ahol lehetett ott többel vagy épp kevesebbel, hogyha kellett, és elég sok gyökér ment el mellettünk. Ezek a faszok mind supermennek képzelik magukat. Rengeteg ilyen autót hoznak be és a legszomorúbb, hogy valamiért az ilyen gyökérmocskok legtöbbször megússzák és a másik autóban lévők halnak meg. Egy f_szkalap kamionos le is szorított, hogy megelőzzön. Aztán legtöbb 500m-rel ment előttünk kb 100km-en keresztül. Ezért megérte az istenbarmának, hogy megelőzzön. Mielőtt lekanyarodtam két autóval előttünk ment. De volt másik ilyen barom kamionos is.
Ma 22:31. Azt írtam hogy az én traktorom. Annak a tolólapja csak a 3 tonna. Gondold el hogy akkor a traktor mekkora. :)
Meg sem érezne egy személyautót.
@5 kecske vezetés közterületen szintén csak józanul szabályos, hiszen forgalomban résztvevő, vezető személy vagy, akire a KRESZ vonatkozik. Bezony! De közúttól elzárt területen, pl mezőn ott ittasan is vezethetsz (akár állatokat is).
Ha a pásztor ittas, nem mehet át a juha az úton. :)
Na baromállat vezessél ittasan. Remélem te egy fára kenődsz fel és nem a szembejövőbe mész bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!