Ittasan ti óvatosabban vagy felelotlenebbul vezettek?
Figyelt kérdés
Ha én beiszok akkor sokkal óvatosabban vezetek, nagyobb távokat hagyok rá és lehetoség szerint nem is megyek túl messzire. Mindíg csodálkozom, ha olyat hallok, hogy ittasan gyorshajtva kisodródott stb.
Általában az ember megnyugszik ha iszik. Vannak olyanok, mint te, hogy még óvatosabban vezetnek ha isznak, én is ilyen voltam (mostmár semmi pénzért nem ülnék be ittasan, felnőttem). De a többség észre sem veszi, hogy az óra 100 felett van, és igy lesz a baleset, illetve a reflexek is lelassulnak, és ha baj van, nem csinál semmit, csak leblokkol.
2015. júl. 30. 22:21
2/38 petizacc válasza:
Ittasan leginkább sehogy.
2015. júl. 30. 22:22
3/38 anonim válasza:
Ittasan nem ulok a kormany moge. En azon csodalkozok ha olyat hallok, hogy ittasan beul vakaki vezetni es ezt meg hangoztatja is...
2015. júl. 30. 22:45
4/38 anonim válasza:
Soha nem vezetnék ittasan. Viszont olyan már volt,h ittam, baromi óvatosan közlekedtem a lakásban, mégis koppantam az ajtófélfán...
2015. júl. 30. 23:08
5/38 anonim válasza:
Én elég bátran szoktam kecskét vezetni, ha beiszok. Ha viszont áramot kell vezetnem, óvatosabb vagyok.
Ember: igenis meg tudod szervezni úgy az életedet még egy isten háta mögötti tanyán is úgy, hogy NE legyen szükséged kocsira, ha iszol. Lehetsz akármilyen óvatos: ha épp kiugrik eléd egy őz vagy durrdefektet kapsz, szarabbul fogsz reagálni. És ha emiatt elkapod a szemből érkező családot, soha nem fogod megbocsátani magadnak, hogy kinyírtál két gyereket meg apukàt, anyukát. És még papírod is lesz róla.
2015. júl. 31. 07:13
6/38 anonim válasza:
Soha nem vezetek, ha ittam. Nemrég jött belém egy figyelmetlen vezető, aki nem adta meg az elsőbbséget, de vitatni kezdte. A kihívott rendőr első dolga volt mindkettőnket megszondáztatni.
2015. júl. 31. 07:15
7/38 anonim válasza:
De jó, hogy még reklámozod is a dolgot... :D
2015. júl. 31. 07:19
8/38 anonim válasza:
Leginkább sehogy.
2015. júl. 31. 07:39
9/38 Joe.38 válasza:
30 éve, fiatalon kétszer egész életemben fordult elő és óvatos voltam, haza kellett vinni az autot. 30 éve már egyáltalán nem. Több lett az autó. És idiótábbak a többi résztvevő azaz autós társ. Ma már szükség van a jogsira. Ma számít ha elveszteném. 30 év óta soha. Ma már úgy kell alakitani, hogy ez elő se fordulhasson.
2015. júl. 31. 07:54
10/38 anonim válasza:
Ittasan sehogy, egyszer mégis muszáj volt.
Isten háta mögötti nyaralóban buli közben rosszul lett egy csaj, mentőt kellett hozzá hívni, de sok idő lett volna mire kiér úgyhogy én vittem el a legközelebbi faluba. Amint beültem a kormány mögé úgy kitisztult a fejem, gondolom a stressztől, mintha soha nem is ittam volna, annál óvatosabban és körültekintőbben még jogsis vizsgán se vezettem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!