Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Ittasan ti óvatosabban vagy...

Ittasan ti óvatosabban vagy felelotlenebbul vezettek?

Figyelt kérdés
Ha én beiszok akkor sokkal óvatosabban vezetek, nagyobb távokat hagyok rá és lehetoség szerint nem is megyek túl messzire. Mindíg csodálkozom, ha olyat hallok, hogy ittasan gyorshajtva kisodródott stb.

2015. júl. 30. 22:09
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
8%

Érdekes, hogy milyen elitélőek vagytok.

Rengeteg országban, az EU-n belül is, megengedett elég nagy mennyiségű alkohol fogyasztása. Például Franciaországban estére az utakon, nemigen van olyan sofőr, akiben nincs legalább két pohár bor. Mégsincs semmi gubanc.

2015. júl. 31. 18:31
 22/38 anonim ***** válasza:
74%

Leszarom, hogy más országban hogy megy ez.

De én marhára nem szeretnék ezzel a piás, narkós barommal összefutni, amikor a két kisgyerekemmel az utakon vagyok.

Forduljon fel egyedül, mást ne vigyen magával.

Akkor is ilyen elnéző leszel, amikor a te családtagod csapja el?

2015. júl. 31. 19:03
 23/38 anonim ***** válasza:
74%
Vagy csak hiszed, hogy óvatosabb vagy. Legyél amúgy magadra büszke te barom.
2015. júl. 31. 20:34
 24/38 anonim ***** válasza:
100%

Erről az a jelenet jut eszembe, a Wall Street farkasából, mikor Leo hazamegy a sport kocsival.

"Óvatosan vezettem".

Aztán kiderül, hogy mindent összetört.

2015. júl. 31. 21:49
 25/38 A kérdező kommentje:

#21 Teljesen igaz. Sokat éltem az államokban ahol természetes volt, hogy megiszik az ember pár italt a barátaival és vezet. Attól még senkinek nem lett semmi baja.

Odafigyelt, hogy a rendor ne húzza félre és kész.

#24 :)

2015. aug. 1. 09:16
 26/38 anonim ***** válasza:
100%

akkor vezettem egyszer ittasan, mikor még nem volt jogsim. tudom, iszonyat barom voltam. szerencsére nem lett semmi gond belőle, és igazából csak 3 sör volt bennem.

nos, mióta az exemet elkapták ittasan, és már lassan 1 éve nincs jogsija, amondó vagyok, hogy még 1 sör után se, és 1 métert se. annál sokkal jobban szeretek vezetni, és a pénzemnek is van jobb helye mint ilyen ökörségre fizetni.

az meg a másik, hogy sosem bocsátanám meg magamnak ha valami balesetet okozok, és valaki megsérül, vagy netán meghal. józanul is van épp elég kockázat az utakon.

2015. aug. 1. 13:20
 27/38 anonim ***** válasza:

Rendőrségen dolgozom. Az ilyen gyökereknek kéne megmutatni az összetört autókat meg az azokról készült fényképeket a halotakkal. Az ilyen kotonszökevények meg rendszerint túlélik. Kb 2 hete is hoztak egy kocsit konkrétan a fél hátulja bent volt a hátsó ülés helyén. Az a marha meg kiszállt és mondta az abban a házban lévőknek ahová becsapódott, hogy lefulladt és be kéne tolni. Szerencse, hogy nem ütött el senkit sem. 10 éve egy ismerős lányt egy ilyen mocsokgyökér ütött el a zebrán, meg is halt szegény. Remélem ez a f_sz is felkenődik egy fára és egy életre nyomorék lesz, de senkit ne öljön meg az ilyen istenbarma.

Jobban vezetsz?? PErsze, idióta, naná

[link]

2015. aug. 2. 17:59
 28/38 A kérdező kommentje:
Jha, rendor vagy? Az minosített eset. Ha egyszer mevizsgálnátok, hogy hány autótokból, hány szenved balesetet , akkor be kéne tiltanotok a kékvillogót saját magatoknak.
2015. aug. 3. 19:01
 29/38 anonim ***** válasza:

ma 19:01

Ki mondta, hogy rendőr vagyok, hülye gyerek? Szöveget is képtelen vagy értelmezni. Most is be vagy állva gondolom. Remélem felkenődsz egy fára és senkinek sem esik baja.

Idióta nem az a lényeg, hogy hány esetben történik baleset, hanem, hogy az ilyen felelőtlen gyökerek hányszor okoznak balesetet. De az ilyen csökkent agyi képességű nyomoréknak úgyis hiába írkál az ember. Az ittas vezetés elég nagy arányban szerepel a balesetek okai között. Persze az ilyen nyomorékok úgysem fogják fel, hogy ittasan sokkal nagyobb a valószínűsége, hogy balesetet okoznak, de az ilyen sötétnek úgyis hiába mondják.

2015. aug. 3. 22:00
 30/38 A kérdező kommentje:
Legalábbis te hiába mondasz bárkinek is bármit ezzel a prosztó stílusoddal.
2015. aug. 3. 22:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!