Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Lassabban/óvatosabban mennek...

Lassabban/óvatosabban mennek az emberek a most kialakult kátyúk miatt az utakon?

Figyelt kérdés
Nemsokára messzebbre kell utaznom,nincs még túl nagy rutinom de hallom hogy azon az úton ahol majd megyek szinte életveszélyes lett az út a kátyúk miatt.A többi rutinos vezető ilyenkor lassabb vagy óvatosabb?
2013. febr. 5. 19:24
 1/6 anonim ***** válasza:
igen nem árt a lassabb sebesség mert szét.aszod a kocsit
2013. febr. 5. 19:28
 2/6 anonim ***** válasza:
Igen, botrányos a helyzet sok helyen, ott persze, hogy lassabban megyek. De telibe tudnám verni a száját a sok mocsok politikusnak.
2013. febr. 5. 19:43
 3/6 anonim ***** válasza:
Az alapsebességből korántsem vesz mindenki vissza, de hirtelen fékezésre, irányváltásra és rossz sávtartásra mindenképp kell számítanod. És persze egyáltalán nem gáz lassabban menni a kátyúk miatt!
2013. febr. 5. 23:14
 4/6 anonim ***** válasza:

huhuuu. Egyszer volt szerencsém egy olyan úthoz ahol mindenki a felezővonalon közlekedett, és ha jött szembejövő vagy egy beláthatatlan kanyar akkor az út szélén max 30-al. Mintha dinoszauruszok jártak volna azokon az utakon. Mikor hazaértem a kukában landolt a két első kerékcsapágy mert sikerült benéznem egy kátyút.

Egyébként ilyen utakon csak az idióta megy gyorsan. Egy az hogy veszélyes. Kettő az hogy nem olcsó dolog a futómű felújítás.

Vannak olyan utak ahol 90 a megengedett sebesség, de olyan kátyúk vannak hogy 90-es tempónál simán kiszakad a kerék a helyéről.

2013. febr. 6. 03:16
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem mindenki! Van egy 10 kilométeres szakasz,amit naponta többször megjárok oda,vissza. Minden télen gombamódra szaporodnak a kátyúk.90km a megengedett,én annyival is megyek télen,nyáron. Veszélyt jelző vagy egyenetlen úttest jelző táblát nem tesznek ki.Betéve ismerem az összes kátyút,gödröt,időben ki tudom kerülni őket,egyikbe sem megyek bele..(De volt már rá példa) Azonban ha látom hogy valaki előttem bizonytalan,és óvatosan közlekedik,nem húzódok rá,hanem egy alkalmas helyen megelőzöm. Ha én tudok menni a megengedettel úgy hogy mást nem zavarok vagy veszélyeztetek,akkor megyek is annyival.

Viszont az olyan úton ami ismeretlen,vagy régen jártam arra,ott én is visszaveszek.

2013. febr. 6. 11:32
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha gyorsan mész ha lassan, akkoris bele lehet ugratni egy kátyúba. Én 25.el ugrattam bele egy 50-es táblán- tengelytörés. Szóval ez a lassan megyek mint a csiga sem garancia arra hogy nem érhet baj. Sajnos lassan kell menni,és nagyon óvatosan figyelni a szürkés foltokra... Akinek nem tettszik h lassan mész az előzzön meg,menjen 50-el azt essen ki a kereke. Ha lassabb és inkább óvatosabb vagy,akkor vagy a legjobb.
2013. febr. 7. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!