Te sem előzöd meg a rendőrautót, ha lassabban megy a megengedettnél?
És vajon miért? Nagyon meglep, de tényleg azt látom, hogyha valahol feltűnik egy rendőrautó, akkor még a megengedettel sem mennek az autósok. Megelőzni meg végképp nem merik sokan.
Érdekes dolog, de én még olyat is csináltam, hogy autópályán le is villogtam a zsernyákot a belső sávból és engedelmesen kisorolt.
Érdekelnének az okok a fenti kérdésre.
Gondolom a rendőrök,ha nincs akció ráérnek,nézelődnek.
Ha nem szabálytalan,nyugodtan előzz!
én volt, hogy az M0-nál sebességátlépéssel előztem meg
ment kb 105-tel én meg 118-cal előztem, mondjuk az a valóságban 113
nem foglalkoznak vele
egyszer meg az volt, hogy mentem vidékre, és láttam a tükörből hogy jön egy ford, világítás nélkül, index nélkül előz... na mondom, most megkapja, hogy szarik mindenre, nem fogom elengedni... megyünk 140nel amikor látom, hogy rendőrató.. akkor fék, a rendőr simán elment, ment tovább mindenféle index, vagy sebességhatár betartása nélkül
Kőbányain mentem kifele egyszer, 50es táblánál 80-90-el, mellettem jött a rendőrautó, le se szarták.
Ha lassan mennek simán megelőzöm őket, megkülönböztető jelzés nélkül ugyanolyanok mint bármelyik autós.
Az emberek nagy része viszont összeszarja magát, mondván jajhamegelőzömmegbüntet, ezért van mögöttük sor.
Én is megelőzöm - főleg hogy a környékbeliek tesznek a szabályokra: megyek falun belül, sötétben, nyugodt 60 könyéki tempóval, erre feltűnik 2 lámpa mögöttem és jön a lökhárítómtól 5 centire. Kicsit gyorsítok, még mindig; megint gyorsítok, tartja az 5 centit. Elérjük a 80-at erre kielőz: persze hogy a rendőrök és megkülönböztető nélkül tovább gyorsít 100 környékére...
Aztán csodálkoznak hogy a jó példa ragadós... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!