Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Te sem előzöd meg a rendőrautó...

Te sem előzöd meg a rendőrautót, ha lassabban megy a megengedettnél?

Figyelt kérdés

És vajon miért? Nagyon meglep, de tényleg azt látom, hogyha valahol feltűnik egy rendőrautó, akkor még a megengedettel sem mennek az autósok. Megelőzni meg végképp nem merik sokan.

Érdekes dolog, de én még olyat is csináltam, hogy autópályán le is villogtam a zsernyákot a belső sávból és engedelmesen kisorolt.

Érdekelnének az okok a fenti kérdésre.

#rendőr #KRESZ #balfékautós
2013. jan. 17. 13:32
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

10-es, ha van az arcodba egy-két feles, akkor inkább menjél villamossal. Vagy bátran előzd meg a rendőrbácsit, hátha lekapcsol és megtisztítja a közlekedők táborát tőled.

Már bocs, de a piás vezetésre nálam nincs mentség.

2013. jan. 18. 08:01
 12/17 anonim ***** válasza:
Sok embernél szerintem beteges beidegződés ,hogy fél a rend őreitől .....ha nincs miért nem kell . Ha van akkor meg azért nem :)
2013. jan. 18. 17:23
 13/17 anonim ***** válasza:

"ha nincs miért nem kell . Ha van akkor meg azért nem :)"

Tehát ha nincs miért félni, nem kell, ez eddig stimm.

De azt is írtad hogy ha van miért félni,akkor meg azért nem kell.

Értelmes lojalitás.

2013. jan. 19. 22:26
 14/17 A kérdező kommentje:
A lojalitásnak mi köze mindehhez? Utolsó, te egyáltalán ismered a lojalitás szó értelmét?
2013. jan. 20. 09:05
 15/17 anonim ***** válasza:

Kérdező,nem rád értettem a komim, hanem az előttem szólóhoz.Látom te is egy elég értelmes személyiség vagy.A lojalitás jelentését aki nem tudja, az kissé primitív.

Ha tudod értelmezni az előttem levő válaszadónak írt válaszomat akkor érted is, de ha nem tudod értelmezni, akkor nem érted, pedig elég egyszerű.

Ezt írta: "Sok embernél szerintem beteges beidegződés ,hogy fél a rend őreitől .....ha nincs miért nem kell . Ha van akkor meg azért nem :)"

Erre ezt írtam:

Tehát ha nincs miért félni, nem kell, ez eddig stimm.

De azt is írtad hogy ha van miért félni,akkor meg azért nem kell félni.

Értelmes lojalitás...mivel ha van miért félni,akkor megalapozott/alátámasztott okokból kifolyólag félsz, legyen bármi is az, mert alapból benne van az hogy "van miért" félned.

Ha még most sem érted, akkor őszinte részvétem.

2013. jan. 21. 17:48
 16/17 anonim ***** válasza:
Miért ne előzném meg, ha 25-tel döcög és 50 a megengedett, nem vagyok köteles kilométereken keresztül mögötte cammogni, amíg nem használ megkülönböztető jelzést, addig ugyanolyan résztvevője a közlekedésnek mint bármely más jármű.
2013. jan. 22. 23:28
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Felénk rendszeresen járőröznek 30-cal. Sosem szóltak még, ha megelőztem őket (nyilván szabályosan, nem záróvonalon meg hasonlók)
2013. jan. 24. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!