Miért nem vezetnek óvatosabban a BKV sofőrök? Csomószor ülök a buszon és látom, hogy úgy veszi be a kanyart, hogy alig 10-20 centire van a busz oldala a kereszteződés előtt várakozó autó orrától.
Figyelt kérdés
Nem csodálkozom, hogy a végállomásokon látni a buszok sérült, meghúzott fényezését néha.2014. márc. 8. 20:07
2/8 anonim válasza:
A kereszteződés előtt 5 méter szabad helyett kellene hagyni. A buszoknak elég nagy a fordulási sugara. Nem fér el másképpen. A BKV vezetőkre lehet sok rosszat mondani, de a taxisokhoz hasonlóan ők okoznak a legritkábban balesetet. Vannak autósok, akik élvezik, ha kik*rhatnak velük.
3/8 Agytörzsi Prof. válasza:
Mert a nagy tengelytávból adódóan, nagy a fordulási köre. A kamionnal ez nekem néha csak 1-2 cm, mert máshogy nem tudok vele elfordulni.
4/8 anonim válasza:
Hidd el, el tudnak menni olyan helyen is, hogy annyi rés marad, hogy az ujjadat nemmernéd közé dugni.
Ha megvárná, ameddig kijön a rendőrség, és elszállítja a szabálytalanul parkoló autót, akkor arról panaszkodnál, hogy miért nem ment el mellette, maradt volna még 20 centi hely... ?
5/8 anonim válasza:
Ami neked "félelmetes" az náluk csak rutin. Az öregek 50-nél félnek a kocsiban azt mondják száguldozol. Te meg azt mondod, hogy mi ez?
6/8 anonim válasza:
lehet tobbet vezettek, mint te, ha egyaltalan van jogsid...
7/8 anonim válasza:
Lehet az autósnak sem kellene folyamatosan "egyel előrébb" lenni, és beletolni a kocsi orrát a kereszteződésbe, vagy csak azért is a zebra közepén állni meg...
8/8 anonim válasza:
Ha buszsofőr lennék, bizonyára tudnék válaszolni erre a kérdésre. De nem vagyok az.
Amúgy szerintem nem fért el rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!