Ittasan ti óvatosabban vagy felelotlenebbul vezettek?
Semmisem muszáj. Ha iszol ne vezess!!!
Mert ha velem találkozol, akkor a jogsid bánja, mellékelve egy nagyobb összegű sárga csekket.
Ittasan soha nem vezetünk autót! Ez a törvény be kell tartani! És balesetveszélyes is, ha nem okoztál balesetet és a rendőr rajta kap bírósági úton ugyanúgy bevonják a jogsidat és 200 e. Ft büntetés. Haverom is így járt egy üveg sör után elkapták sima közúti ellenőrzésen be is vonták a jogsiját 1 évre plusz 200e. Ft büntetés És még így is nagy mázlija van hogy nem 2 évre mert akkor szigorított vizsgát kellett volna tennie azért hogy újra lehessen jogsija.
Én ha véletlenül iszok akkor az autót otthagyom és vagy gyalog megyek haza vagy busszal, és másnap amikor már józan vagyok visszamegyek érte. Volt olyan hogy munkahelyemre mentem céges bulira direkt sofőrként mentem mert vittem pár kollégát mivel messzebb laktunk és úgy volt hogy hajnali 1-2 óra körül pedig haza viszem őket, de végül rábeszélt a főnököm hogy aludjunk ott a hétvégéi házába mert nagy a hely 12 en voltunk csak el is fértünk mivel egy egész hétvégénk volt rá így akkor én is ittam, ott aludtam és másnap délbe amikor leketyegett a 12 óra mert csak 2 sört ittam akkor autóval hazamentünk.
leginkább sehogy,a zéró tolerancia óta gem még sehogyabban.
de egyszer kiprobáltuk haverokkal,hogy mégis milyen.az volt a koncepció baja,hogy forgalom még a láthatáron sem volt,így aztán mindenki nyomta mint vak a csengőt,ezét igazából mindenki felelőtlen volt... ha a hatóság embere olvassa akkor tudatom vele,nem ebben az országban történt .
Megírnád, hogy az országban hol vezetsz?
Csak esténként, esetleg hétvégenként vagy ilyen "óvatos"?
Csak azért kérdezem, mert én szeretem az életem, ha egy mód van rá, elkerülnélek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!