Melyik az a KRESZ szabály, amelyik tiltja a parkoló autók melletti megállást? (tehát nem várakozást, megállást)
Az alábbi linken kerestem:
Ott csak ezt találtam:
(2) Tilos várakozni [a 40. § (5) bekezdésében említetteken túlmenően]:
d) ahol a jármű szabályosan várakozó másik jármű megközelítését vagy elindulását akadályozhatja;
A megállásra viszont nem találok ilyet.
Továbbá van olyan szabály, hogy megállni szabad merőlegesen parkoló autók mellett, de párhuzamosan parkoló autók mellett meg nem?
60-as.
1. Miért engem hülyéztek le? Nem az oktatóm kellett volna akkor lehülyézni? Hisz ő tanított úgy, hogy a célmegállás az megállás és nem várakozás, és hogy parkoló autók mellett is meg lehet állni.
2. Mivel nem ír nevet, hogy épp ki kicsoda, így azonosítani sem lehet a külön válaszadókat, ezt elvileg tudnod kellene. Tehát ki a hülye, mert beírsz egy ilyen baromságot? Te!
3. "És megjegyzem, itt mondod, hogy te felvállalod az arcod, " Felvállalom, ha rámír valaki privátban, elküldöm neki a facebook profilom és a jogsim is. Te is megteszed? Ez az amiben már nem láttam annyira nagy arcoskodást, csak a hülyeségek beírását meg személyeskedést. Ezen felül pedig miért ne kérdezhetnék gyakorin? Én tehetek róla, hogy nem lehetséges profilképet betenni? Megint magadat járatod le a következetlen logikáddal...
4. "Pedig azért normális felnőtt emberek a gyakorit nem komoly kérdésekre használják, hanem csak röhögni jövünk ide, mert itt sok az idióta." Ezek szerint akkor magadat komolytalanítottad, mint válaszadó. Adhatnál értelmes választ is, de ehellyett a frusztrációt kiélő arcoskodás megy és a hülyeségek beírása :) Mivel egy fentebbi pontban kifejtettem, hogy nem nem írja a gyakori, hogy melyik válaszadó melyik, így engedd meg, hogy minden olyan idiótát lehülyézzek, aki szar választ adott és még más válaszadó is felhívta erre a figyelmet. Pl az 59-es írta, hogy baromság az amit az 54-es mondott mert igenis rá lehet menni záróvonalra IS, meg forgalomtól elzárt területre IS, ha egyébként fizikai képtelenség bekanyarodni máskülönben. Ezt még az elméleti tanfolyamon IS tanultam, tisztán emlékszem rá, és nekem 100% lett a C-s elméleti vizsgám, illetve vezetettem is valóban kamiont, így legalább ennyivel kompetensebb vagyok mint egyesek itt.
5. Szimplán egy frusztrált, egós alak vagy :)
"Isten nevét ne vedd a mocskos szádra!"
Na ideje békén hagynod a teljesen korrekt módon, normálisan író kérdezőt!! Nem kellene úgy okoskodni, hogy amellett, hogy egy hülye, tanulatlan, értetlen, funkcionális analfabéta bunkó vagy, még ilyen hülye bigott vallásos is.
Kinyílik a bicska az ember zsebében tőled!
Olvashattuk, hogy tudja, hogy miért, az oktatója tanította rosszul, ahogy egy másik, szintén általa feltett kérdésől is ez derült ki. Emellett meg utánajárt a dolognak, nem csak leszarja, ahogyan sokan mások.
Illetve te voltál az, aki C-s jogsi nélkül okoskodott, erősködtél, hogy márpedig a kérdezőnek nincs jogsija, aztán az is kiderült, hogy több ideje van jogsija, meg vezetési tapasztalata mint neked.
De ami a leginkább gáz, hogy belementél egy olyanba is, hogy a kamionos nem mehet rá záróvonalra kanyarodásnál. Ezzel bizonyítottad az abszolút inkompetenciádat és, hogy soha nem ültél még kamionban sem, nem hogy még lerakj belőle bármilyen vizsgát.
Valóban vannak hülye kérdezők, de ebben az esetben üdítő volt nézni, ahogy nyugodtan játszott veled mint macska az egérrel, te meg saját magadat égetted be és még ahhoz is túl egós és büszke vagy, hogy felvállald, hogy itt bizony te húztad a rövidebbet és beégtél.
Kamionosként, kb másfél millió km-el mögöttem nyugodtan mondhatom, hogy az olyanokkal van a legtöbb, legnagyobb baj a forgalomban, mint te. Te vagy az a típus, aki büntetőfékezik és csodálkozik, ha a kamion belédmegy, utána meg te vagy felhábodorva, illetve te vagy az, aki panaszkodik, mert sok a kamionos, de azért jó bemenni a boltba bevásárolni azokból az árukból, amit ők hoztak neked.
Áldásom a kérdezőre, mert alázattal áll a témához és azt is felvállalta, hogy megbukott és tanulni jött ide, te pedig nyugodtan engedd el ezt a vezetés meg oktatás témát, mert kiderült, hogy nem neked való, és erre több válaszoló is felhívta már a figyelmed.
Pedig nagyon is helytálló amit írtam. Pont azok szokták a "szabályokat" önbíráskodva betartatni, akik okoskodnak, de közben meg finjuk nincs az egészről.
A te esetedben elmondom ez hogy nézne ki kapásból. Kamionosként bekanyarodok egy helyre, ahol záróvonalat, sőt, forgalomtól elzárt területet érintek. Te ezen felhúzod magad, mert mi az, hogy én így megszegem a "szabályokat" (ami csak a te fejedben létezik, hogy kamionosnak nem szabad) rámdudálsz, én értetlenkedve rádnézek, hogy ki és milyen "veszélyre" akarja felhívni a figyelmem, te meg ezen felháborodva behúzod előttem a féket miután megelőzől.
Több ilyen (hasonló szituációs) eset történt velem a majdnem másfél millió km-em alatt, mint ahány éve vezetsz.
Egóból beszélsz, képtelen vagy beismerni, hogy tévedtél. A kérdező meg eleve AZZAL KEZDTE.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!